Sport

FCSB, atac direct la CSA Steaua! „Are Armata bani de TAS? Cheltuie pe fotbal, în loc să facă revizia la tancuri, avioane și elicoptere”. Exclusiv

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK după ce CSA Steaua a anunțat că are în plan să se adreseze la TAS, pentru a primi drept de promovare în Casa Pariurilor Liga 1.
21.03.2022 | 20:54
FCSB atac direct la CSA Steaua Are Armata bani de TAS Cheltuie pe fotbal in loc sa faca revizia la tancuri avioane si elicoptere Exclusiv
Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, după ce CSA Steaua a anunțat că plănuiește să se adreseze la TAS, pentru a primi drept de promovare în Casa Pariurilor Liga 1
ADVERTISEMENT

Zilele trecute, Iulian Miu, oficialul celor de la CSA Steaua, a declarat faptul că CSA Steaua va merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS), dacă nu i se va acorda licența pentru Casa Pariurilor Liga 1.

Războiul FCSB – CSA Steaua atinge cote maxime

Gheorghe Mustață nu le dă nicio șansă de izbândă celor de la CSA Steaua, chiar dacă vor merge la TAS. Totodată, spune că banii, pe care Armata îi primește de la bugetul de stat, ar trebui investiți în revizia vehiculelor militare și nu în fotbal.

ADVERTISEMENT

„Să se ducă unde vor. Au zero șanse! Păi, ce, vrea să schimbe legea pentru ei? Dacă vor să schimbe legea în țara asta pentru o singură echipă, că mor militarii, cad avioane…

Dar de ce nu se duc să spună: «Bă, noi renunțăm la salarii, că trebuie să băgați în avioane, în elicoptere». De ce nu spun asta: «Domne, vrem și noi să renunțăm că, uite, soldații noștri își pierd viața». Să renunțe: «Luați banii noștri și faceți revizia la tancuri, la avioane, la elicoptere».

ADVERTISEMENT

Și, atunci, să vedem pe ce mai cheltuie Armata banii. Cheltuie pe fotbal, în loc să cheltuiască pe revizie la tancuri, la avioane, la elicoptere. Mor oameni! A fost soldatul ăla, săracul, de l-a călcat tancul… lasă, să bage banii în fotbal, că poate nu avem nevoie de avioane.

Avem nevoie să-și piardă soldații viața și să-i dea bani lui Miu să-și încarce mașina electrică la club. Acasă n-are curent! E scump! Păi, n-are Armata bani pentru TAS? Să dea banii mei, banii tăi, banii oamenilor.

ADVERTISEMENT

Săptămâna viitoare poate, Doamne ferește, se mai întâmplă vreo nenorocire. Bani de pensii nu sunt, dar le dăm bani lor”, a declarat Gheorghe Mustață, în exclusivitate, pentru FANATIK.

CSA Steaua nu va putea promova în Casa Pariurilor Liga 1, la finalul acestui sezon, chiar dacă locul din clasament îi va permite acest lucru, deoarece regulamentul FRF prevede faptul că echipele departamentale nu pot evolua în primul eșalon.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață, despre FC Argeș – FCSB 2-3

Totodată, Gheorghe Mustață s-a declarat mulțumit de atitudinea pe care jucătorii FCSB-ului au avut-o în victoria cu FC Argeș, 3-2, în etapa a doua din play-off.

„A fost un meci frumos, cu dăruință în teren. S-au dăruit băieții, atitudine… bravo lor! Mai avem și noi noroc, nu numai alții (n.r. despre golul lui Dumiter din finalul meciului).

Târnovanu este un băiat cu calități, bravo lui! S-o țină tot așa. Noi îl vom susține. Evident că suporterii sunt supărați rău, oricum, pe Vlad. Îl avem pe Târnovanu acum, să meargă cu el. E mai greu să revină acum Vlad în poartă”, a mai spus Gheorghe Mustață.

Gheorghe Mustață, despre situația lui Claudiu Keșeru

În încheiere, liderul galeriei FCSB-ului și-a exprimat, din nou, nemulțumirea față de faptul că Claudiu Keșeru a fost exclus din lotul echipei.

„Keșeru să rămână acolo, să-și ia banii până la sfârșitul campionatului. Noi îl susținem, suntem alături de el. Asta e! N-avem ce să facem. Gigi e imprevizibil. Orice face, orice zice, a doua zi schimbă iar. E imprevizibil. Lui Gigi n-ai ce să-i faci. Ăsta-i Gigi! Nu poate să-l schimbe nimeni, decât Dumnezeu”, a încheiat Gheorghe Mustață.

  • 2 este locul ocupat de FCSB în Casa Pariurilor Liga 1

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2,27 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT