Sport

Războiul FCSB – CSA Steaua atinge cote maxime! Gheorghe Mustață: ”Mărim bugetul Armatei cu 2% din PIB ca să ia Ogăraru 3.000 de euro pe lună!”

Gheorghe Mustață, liderul ultrașilor echipei FCSB, a lansat un nou atac la adresa conducătorilor CSA Steaua. Acesta propune și acțiuni de protest la adresa Ministerului Apărării care finanțează echipa din Ghencea.
08.04.2022 | 15:07
Razboiul FCSB  CSA Steaua atinge cote maxime Gheorghe Mustata Marim bugetul Armatei cu 2 din PIB ca sa ia Ogararu 3000 de euro pe luna
ADVERTISEMENT

Războiul dintre liderul Peluzei Nord a FCSB, Gheorghe Mustață, și conducătorii CSA Steaua și-a derulat un nou episod. Șeful galeriei echipei finanțată de Gigi Becali cere explicații Ministerului Apărării Naționale.

Gheorghe Mustață a pus, din nou, tunurile pe George Ogăraru

Șeful Peluzei Nord a FCSB-ului, Gheorghe Mustață, nu este de acord cu ultimele demersuri ale coordonatorului Centrului de Copii și Juniori al CSA Steaua, George Ogăraru.

ADVERTISEMENT

Mustață este revoltat de decizia fostului manager al secției de fotbal a clubului Armatei, de a-i oferi postul de antrenor al centrului de copii a clubului din Ghencea, fostului portar al Stelei, Vasili Hamutovski.

Liderul din Peluza Nord a FCSB a lansat un apel către români, să protesteze alături de el și de ultrașii pe care îi conduce, pentru a atrage atenția Ministerului Apărării asupra modului în care sunt cheltuiți banii alocați echipei de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei Steaua.

ADVERTISEMENT

”Ne gândim să trimitem adrese oficiale către Ministerul Armatei și către Guvern. E revoltător să se mărească bugetul pentru armată cu 2 la sută din PIB pentru ca oameni precum Ogăraru, Miu și Hamutovski să primească salarii de peste 3.000 de euro pe lună.

În condițiile în care foști campioni europeni, Iovan și Bumbescu, sau angajați prestigioși precum Aelenei, Sătmăreanu, Nițu și Anghelinei primesc în jur de 500 de euro.

ADVERTISEMENT

Armata investește 2 milioane de euro pe an pentru nimic. Este evident că aceea echipă nu are dreptul să promoveze și joacă degeaba pe banii românilor. De ce să nu reducă salariile lui Ogăraru și Miu și din acei bani să fie plătiți ceilalți antrenori cu experiență.

O spun eu pentru că oamenii de acolo se plâng, dar nu au curajul să o facă în mod public. Există dictatura Ogăraru. Cine deschide gura este imediat trecut pe linie moartă.

ADVERTISEMENT

Vă spun sigur, domnul ministru Novak (Eduard Novak, ministrul Sportului – n.r.) le dă calde pentru a-i liniști. Nu se schimbă o lege așa că vor unii pe acolo, care cerșesc o promovare ilegală.

De multe ori am auzit că Steaua este acolo unde sunt suporterii. Poftim, la noi cu CSU au fost 25.000, iar la ei cu Petrolul au fost 5.000. Cum facem?”, a spus Gheorghe Mustață, la emisiunea ”Templul Sportului”, realizată de Gabi Safta la postul Realitatea Sportivă.

CSA Steaua nu are drept de promovare în Casa Pariurilor Liga 1

Revolta șefului ultrașilor FCSB-ului este cu atât mai mare cu cât Armata continuă să aloce milioane de euro echipei de fotbal din Ghencea, care nu are drept de promovare în Casa Pariurilor Liga 1.

Recent, oficialii echipei Armatei, George Ogăraru și Iulian Miu, au anunțat că juriștii cu care colaborează echipa de fotbal pregătesc un plan de atac la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), asupra interdicției de a promova în primul eșalon.

De altfel, într-o declarație acordată în exclusivitate pentru FANATIK, Gheorghe Mustață a mai avut un discurs de protest la adresa Ministerului Apărării, în care cerea ca banii alocați echipei de fotbal CSA Steaua și a unei posibile acțiuni la TAS, să fie folosiți pentru a se face revizia tancurilor și a avioanelor din dotarea armatei române.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Voluntari: 2,92 este cota pentru ”1 și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT