Fotbal intern

Războiul Gigi Becali – Armată continuă! Avocatul FCSB-ului: „Suporterii au fost induși în eroare. Palmaresul nu a fost câștigat de CSA”

09.05.2020 | 17:23
Razboiul Gigi Becali  Armata continua Avocatul FCSBului Suporterii au fost indusi in eroare Palmaresul nu a fost castigat de CSA
ADVERTISEMENT

Războiul dintre Gigi Becali și Armată continuă, iar Virgil Boglea, avocatul FCSB-ului, inflamează spiritele susținând că CSA Steaua nu a câștigat palmaresul.

Avocatul FCSB-ului susține că CSA Steaua nu a câștigat palmaresul

Virgil Boglea, avocatul FCSB-ului intervine în războiul dintre Gigi Becali și Armată și declară că CSA Steaua nu a câștigat palmaresul: Zecile de procese câștigate de domnul Florin Talpan sunt de fapt vreo doua.

ADVERTISEMENT

Unul se referă la anularea mărcii, altul la denumirea comercială. Sunt multe lucruri pe care suporterii nu le cunosc. Au fost induși în eroare.

Cred că o continuitate a tradiției glorioase și sportive este mai importantă decât o emblemă. Palmaresul este în aer. Se joacă. S-a prezentat idea falsă că CSA Steaua a câștigat tot, iar FCSB a pierdut tot”.

ADVERTISEMENT

„Palmaresul nu a fost câștigat de Steaua, asta e foarte important. Atenție, în Monitorul Oficial din 21 aprilie 2017 a fost prezentat un raport de activitate al MApN.

Printre altele, se anunță oficial decizia CSA Steaua de înființare a unei echipe de fotbal la nivelul seniorilor pentru a participa în competiții din ediția 2017- 2018, înființare, atenție.

ADVERTISEMENT

Nu s-au anulat în Instanță actele de la începutul anilor 2000. Tocmai aceasta este rațiunea pentru care FRF, UEFA, LPF consideră că FCSB este continuatoarea secției de fotbal de performanță și că a preluat tradițiile glorioase ale acestei secții.

CSA Steaua participă în competiția amatorilor, în cazul promovării în fotbalul profesionist va fi nevoita să se desprindă de Ministerul Apărării”, a mai spus Virgil Boglea la Radio Sport 1.

ADVERTISEMENT

„FCSB va putea juca în Ghencea!”

„FCSB poate juca acolo, unde este casa ei. Unde s-au realizat cele mai mari succesele ale fotbalului românesc. Am văzut că se vehiculeaza idea falsă că nu poate juca din cauza unul proces pe rol.

ADVERTISEMENT

Greșit. Procesul acela pentru prejudiciu este între o structură a MApN și FCSB. Nu poate împiedica intrarea echipei pe stadionul Steaua”,  a mai spus avocatul FCSB-ului.