Fotbal intern

Războiul Papură – Iordănescu continuă. Antrenorul Craiovei dezvăluie care a fost „scânteia” declanșatoare: „L-a salutat pe nea Piți, pe mine nu. Sper să nu îi mai pronunț numele”. VIDEO

06.03.2020 | 14:26
Razboiul Papura  Iordanescu continua Antrenorul Craiovei dezvaluie care a fost scanteia declansatoare La salutat pe nea Piti pe mine nu Sper sa nu ii mai pronunt numele VIDEO
ADVERTISEMENT

Corneliu Papură și Edi Iordănescu au continuat dialogul „acid” purtat la distanță și în această săptămână. La ultima conferință de presă, antrenorul Craiovei a declarat că relațiile dintre cei doi s-au răcit în momentul în care a apelat la Iordănescu pentru a primi informații despre un jucător și nu i s-a răspuns la telefon, iar un alt episod controversat a avut loc în toamnă, la Mediaș.

Corneliu Papură, replică pentru Iordănescu

Partida dintre Universitatea Craiova și Gaz Metan de duminică, încheiată cu victoria oltenilor, a pornit un conflict ce pare interminabil, după ce Corneliu Papură i-a numit „clovni” pe membrii staff-ului clubului din Mediaș.

ADVERTISEMENT

La câteva zile distanță a venit replica lui Iordănescu: „Papura e o plantă cu multe proprietăți pozitive, e o plantă medicinală care am văzut că nu este foarte pretențioasă cu mediul ei de trai, trăiește și la marginea lacului și pe marginea mlaștinilor, ba mai mult este destul de flexibilă și se duce în funcție de direcția vântului, se adaptează”.

Corneliu Papură nu a ratat ocazia să întoarcă atacurile, dezvăluit, la conferința de presă susținută vineri, de unde a pornit conflictul cu Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Eu pe Edi Iordănescu l-am cunoscut la cursurile pentru licența Pro, el neavând legătură cu fotbalul, ne-am cunoscut acolo. Eu l-am sunat o singură dată, să îl întreb despre un fotbalist pe care el l-a antrenat și pe care voiam să îl transfer la Craiova, dar nu mi-a răspuns.

Am mers la Mediaș cu Victor Pițurcă, Edi Iordănescu l-a salutat pe nea Piți, pe mine nu. Sper ca pe parcursul vieții mele să nu mai pronunț numele lui și să mai avem de aface cu el”, a declarat Corneliu Papură.

ADVERTISEMENT

FCSB – Craiova, capul de afiș al etapei a doua

FCSB și Universitatea Craiova se întâlnesc duminică, de la ora 20:30, pe Arena Națională, în capul de afiș al etapei a doua din play-off.

Înaintea meciului direct, formația lui Corneliu Papură este pe locul doi, cu un avans de trei puncte față de „roș-albaștrii”, care se află pe poziția a patra.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 7.55 este cota pentru „Sub 0.5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT