ADVERTISEMENT
Cele mai citite

VIDEO / Războiul RECE s-a mutat pe gheaţă! SUA a bătut Rusia

Echipa de hochei pe gheaţă a Statelor Unite a învins Rusia cu 3-2 după loviturile de departajare în turneul olimpic de la Soci la capătul unui meci extrem de spectaculos cu mai multe...
Autor: Adrian Căpriţă | 15.02.2014 | 17:49
VIDEO / Războiul RECE s-a mutat pe gheaţă! SUA a bătut Rusia

Echipa de hochei pe gheaţă a Statelor Unite a învins Rusia cu 3-2 după loviturile de departajare în turneul olimpic de la Soci la capătul unui meci extrem de spectaculos cu mai multe răsturnări de situaţie.

ADVERTISEMENT

http://youtu.be/CbxMe4sjNsA

Statele Unite – Rusia era meciul vedetă al grupelor din turneul olimpic de la Soci. Un meci al orgoliilor pe care cele două echipe nu concepeau să îl piardă. Prima repriză s-a desfăşurat sub semnul echilibrului şi s-a încheiat cu un scor alb. În cea de-a doua repriză, ruşii au început să preseze şi după ce superstarul lui Washington Capitals, Alexander Ovechkin a lovit bara, ruşii au deschis scorul prin Pavel Datsyuk. Americanii au egalat pe final de repriză pe o superioritate numerică prin Cam Fowler.

La începutul reprizei a treia, spectatorii ruşi din Bolshoi Arena au îngheţat, cînd din nou pe o superioritate, americanii au preluat conducerea prin Joe Pawelski. Ruşii s-au aruncat în atac şi la scurt timp, Pavel Datsyuk a reuşit dubla. Esticii au dominat din acel moment meciul, reuşind din nou să marcheze, însă golul a fost anulat de arbitrii pentru că poarta americanilor era mişcată puţin.

ADVERTISEMENT

După o repriză de prelungiri, meciul a rămas să fie decis la loviturile de departajare. Americanii au cîştigat meciul după 8 serii de lovituri de departajare. Eroul americanilor s-a numit T.J. Oshie, care a transformat 4 lovituri de departajare din cele 6 încercări pe care le-a avut.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!