Fotbal intern

Războiul Steaua-Dinamo s-a mutat pe net! Cele mai tari meme-uri

FCSB a pierdut cu 1-5 meciul retur din playoff-ul Champions League împotriva lui Sporting şi steliştii au devenit ţinta ironiilor de la rivalii de la Dinamo. Pe internet au apărut zeci de poze...
24.08.2017 | 12:05

FCSB a pierdut cu 1-5 meciul retur din playoff-ul Champions League împotriva lui Sporting şi steliştii au devenit ţinta ironiilor de la rivalii de la Dinamo. Pe internet au apărut zeci de poze amuzante despre eşecul Stelei, dinamoviştii simţindu-se răzbunaţi de Sporting.

Meme-uri FCSB-Sporting. După meciul pierdut de Dinamo cu Bilbao în Europa League, steliştii i-au ironizat pe dinamovişti, însă de această dată a fost rândul “câinilor” să râdă de rivali. Principalul “client” a fost Gabi Enache, cel mai fluierat stelist de pe Arena Naţională.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA CELE MAI AMUZANTE MEME-URI DUPĂ FCSB-SPORTING 

Meme-uri FCSB-Sporting. “Pac-pac, ne-au ciuruit” 

Meme-uri FCSB-Sporting. Nici patronul Stelei, Gigi Becali, nu a scăpat de ironiile rivalilor. Visul său de a ajunge în grupele Champions League a fost spulberat de Sporting: “Pac-pac, ne-au ciuruit” sau “Adio Şampion Lig” sunt două dintre glumele la adresa lui Becali.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Scroll pe aplicaţie pentru a vedea toate meciurile de azi

Meme-uri FCSB-Sporting. Chiar dacă au fost eliminaţi de Sporting, fanii FCSB-ului nu au uitat de rivali şi au mai trimis câteva înţepături la adresa dinamoviştilor. Toate fac aluzie la faptul că Dinamo a ieşit încă o dată foarte repede din Europa şi echipamentul formaţiei din cupele europene sunt pijamalele.

Tags: