Fotbal intern

Războiul Steaua-Rapid, la un nou nivel. Talpan a contestat dreptul de joc al unor fotbaliști

03.06.2018 | 21:33
Razboiul SteauaRapid la un nou nivel Talpan a contestat dreptul de joc al unor fotbalisti

Războiul dintre Steaua și Rapid nu se încheie cu derby-ul dintre cele două echipe. Steliștii au contestat dreptul de joc al unor fotbaliști giuleșteni, iar rezultatul partidei ar putea fi altul decât cel înregistrat pe teren.

Înainte de fluierul de start al partidei, oficialii steliști au mers la observatorul de joc și au contestat dreptul de joc al mai multor fotbaliști de la Rapid. Este vorba despre Ionuţ Voicu, Vasile Maftei, Daniel Niculae, Marian Vlada şi Petre Goge. Steliștii susțin că ar exista nereguli fie cu privire la transferurile unora dintre ei, fie în ceea ce privește legitimarea lor la clubul giuleștean.

Între Rapid și jucătorii menționați nu ar fi fost încheiate contracte în conformitate cu regulamentele în vigoare. Nu este prima acțiune de acest fel a steliștilor.  Florin Talpan a depus memoriu la Federaţia Română de Fotbal prin care a solicitat ca Rapidul să piardă toate meciurile cu 3-0 pentru că a folosit jucători nelegitimați.

Derby-ul Rapid – Steaua poate fi decis la masa verde

În cazul în care comisiile vor da dreptate Stelei, Rapidul ar pierde meciul cu 3-0 la masa verde, ceea ce ar însemna că trupa lui Marius Lăcătuș ar obține calificarea la barajul de promovare în Liga a 3-a. Clubul Steaua a contestat dreptul de joc al câtorva fotbalişti de la Academia Rapid deoarece noi considerăm că aceştia nu au actele necesare pentru a evolua pentru acest club”, a declarat Florin Talpan pentru Pro Sport.