Pariuri sportive

Războiul stelelor de campioană în fotbalul european

22.05.2019 | 11:33
Razboiul stelelor de campioana in fotbalul european

14 echipe europene au cel puțin 3 stele deasupra emblemelor imprimate pe tricouri în dreptul inimilor jucătorilor. Fiecare stea reprezintă 10 titluri de campioană și înseamnă dincolo de statistică și mult orgoliu pentru suporterii devotați. Primul club european care și-a imprimat o stea pe tricou a fost Juventus. Bătrâna Doamnă a marcat astfel câștigarea în 1958 al celui de-al 10-lea titlu de campioană a Italiei!

Prinde la Superbet.ro cotele mărite pe campionatele în care titlul încă se joacă! 

În acest sezon două echipe au intrat în Topul +30 titluri! Steaua Roșie Belgrad al cărei triumf în campionatul sârb a însemnat al 30-lea titlu de campioană pentru Crvena Zvezda, chiar în sezonul în care alb-roșii au învins Liverpool (posibil viitoarea Campioană Europeană) aducând și prima victorie pentru fotbalul sârb în faza grupelor Ligii Campionilor. A doua echipă care a intrat în Club 30 Campionate este Ferencvaroș – campioana Ungariei.

Pariază Live la Superbet.ro pe meciurile de campionat! 

Celelalte echipe cu 3 stele de campioană pe tricou sunt CSKA Sofia (31*), Rapid Viena (32*), Real Madrid (32*, Sparta Praga (33*), Ajax Amsterdam și Anderlecht (câte 34* fiecare), Juventus (35)* și Benfica (36*). Vulturii au câștigat titlul cu numărul 36 acum câteva zile, chiar pe Da Luz și în entuziasmul general, fanii și-au adus aminte de seria de 29 de victorii consecutive din perioada 1972-1973, când Eusebio conducea din teren echipa spre titlu.

Cote mărite în fiecare zi pentru Pariurile Speciale! Vezi oferta! 

Singura echipă cu 4 stele de campioană pe tricou este Olympiakos. Alb-roșii au câștigat 44 de titluri de campioană în Grecia, unde acest sezon i-a aparținut lui PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu reușind eventul. Mai mult, PAOK e singura echipă campioană în Europa în sezonul 2018-2019 care n-a fost învinsă în campionat!

În fotbalul European există și 3 echipe cu câte 5 stele de campioană pe tricou: Celtic (50*), Linfield (53*) și Glasgow Rangers (54*). Pentru noi, Linfield nu spune aproape nimic. Echipa din Irlanda de Nord e o formația aproape anonimă în fotbalul internațional. Dar cele două rivale care se înfruntă din 1888 în Old Firm sunt cunoscute pariorilor români care le văd fiecare meci pe site-ul Superbet.ro și aplicația Superbet, o aplicație folosită de 500.000 de pariori români!

Instalează aplicația Superbet și pariază oricând și de oriunde ești pe teritoriul României! 

Chiar dacă avem echipe cu +40 și +50 titluri de campioană, niciuna dintre ele nu deține recordul european în ceea ce privește cea mai lungă serie de titluri succesive. Recordul e deținut ex-aequo de Lincoln (Gibraltar) și Skonto Riga, cu câte 14 titluri de campionaă câștigate consecutiv. Deși Juve, PSG și Bayern ne dau impresia că au confiscat lupta pentru titlu în Serie A, Ligue 1 și Bundesliga, în acest moment, cea mai lungă serie de titluri consecutive aparține lui BATE Borisov (Belarus) care a ajuns la al 13-lea titlu succesiv și a egalat recordul lui Rosenborg Trondheim (Norvegia).

Seria cea mai lungă de invincibilitatea e deținută de Steaua București care a fost neînvinsă în 104 meciuri de campionat (119 dacă e să ținem cont și de meciurile de Cupa României)!  În campionatele de top, seria de invincibilitate cea mai îndelungată aparține lui AC Milan. Cu Fabio Capello pe bancă și Gullit, Rijkaard & Van Basten între titularii obișnuiți, Diavolul Milanez a legat 58 meciuri fără înfrângere în Serie A între 1991-1993!

Leagă și tu o serie de bilete câștigătoare la Superbet. Câștigi pe net, retragi rapid în orice agenție Superbet. Deschide cont azi și pariază responsabil!