Sport

Războiul ”ultrașilor” la Universitatea – FC U Craiova 1948: torțe, petarde, injurii și mesaje ironice. Andrei Chivulete a trimis echipele la vestiare. Video

Ultrașii și-au dat în petec la derby-ul Universitatea - FC U Craiova 1948 și arbitrul Andrei Chivulete a întrerupt meciul timp de 19 minute din cauza torțelor și petardelor.
03.12.2022 | 19:53
Ultrașii și-au dat în petec la derby-ul Universitatea - FC U Craiova 1948 și arbitrul Andrei Chivulete a întrerupt meciul timp de 19 minute din cauza torțelor și petardelor
ADVERTISEMENT

Show-ul pirotehnic a început încă dinaintea meciului, atunci când fanii din Peluza Sud s-au dat în spectacol pe străzile din Craiova.

Torțele și petardele ultrașilor au dus la întreruperea derby-ului Universitatea – FC U Craiova 1948

Meciul Universitatea – FC U Craiova 1948, din etapa a 19-a din SuperLiga, a început sub semnul unei rivalități uriașe între ultrașii celor două formații, iar petardele și torțele aruncate în teren au dus la întreruperea jocului.

ADVERTISEMENT

Imediat după fluierul de start, fanii celor două formații au început show-ul pirotehnic, iar ”centralul” Andrei Chivulete a fost nevoit să întrerupă pentru câteva momente întâlnirea. Același lucru s-a întâmplat după alte câteva minute de la reluare.

Suporterii din cele două peluze au fost rugați de la megafoane să se oprească, însă acest lucru nu s-a întâmplat. După ce torțele și petardele au continuat să zboare către teren, punând în pericol jucătorii, arbitrul a decis să trimită cele două echipe la vestiare.

ADVERTISEMENT

Chivulete a amenințat cu întreruperea definitivă a meciului

În pauza forțată, s-au făcut nenumărate anunțuri pentru ca ultrașii să înceteze. În caz contrar partida ar urma să fie întreruptă definitiv și comisiile abilitate să ia măsurile ce se impun într-un astfel de caz.

După 10 minute petrecute la vestiare, Andrei Chivulete s-a întors împreună cu cei 22 de fotbaliști pe teren și jocul a fost reluat. Rămâne de văzut dacă cele două galerii vor putea fi ținute în frâu.

ADVERTISEMENT

Fanii Universității au dezvăluit mesajele rivalilor

Înainte de primul fluier, cele două tabere s-au înjurat și s-au duelat în bannere. ”Sezione Ultra, coșmarul tău cel mai intens”, au afișat suporterii Universității Craiova, în timp ce rivalii din Peluza Sud au replicat cu bannerele ”Tradiție Ultra din 1997” și ”De 22 de ani singura voastră realizare este că mergeți cu noi în deplasare”.

Interesant este faptul că înainte de începerea partidei, fanii Universității Craiova din Peluza Nord au dezvăluit pe pagina oficială de Facebook toate mesajele pe care rivalii le-au pregătit pentru acest derby.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea dintre Universitatea și FC U Craiova 1948, din etapa a 19-a din SuperLiga, se desfășoară pe stadionul ”Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT