News

Răzbunare cruntă a lui Vladimir Putin. Ce a decis liderul de la Kremlin după ce rușii au fost excluși de la Jocurile Olimpice

Vladimir Putin promite răzbunare după ce rușii au fost excluși de la Jocurile Olimpice din această vară. Ce a transmis liderul de la Kremlin
19.05.2024 | 15:33
Razbunare crunta a lui Vladimir Putin Ce a decis liderul de la Kremlin dupa ce rusii au fost exclusi de la Jocurile Olimpice
Răzbunare cruntă a lui Vladimir Putin. Foto Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Președintele Vladimir Putin pune la cale o răzbunare cruntă, după ce rușii au fost înlăturați de la Jocurile Olimpice care se vor desfășura în vara lui 2024. Ce a decis să facă liderul de la Kremlin?

Vladimir Putin vrea răzbunare după ce rușii au fost înlăturați de la Jocurile Olimpice

Președintele francez Emmanuel Macron a precizat că ar dori ca în perioada Jocurilor Olimpice de la Paris să existe „un armistițiu olimpic” și atacurile din Ucraina să înceteze. Putin a reacționat și spune că nu va respecta cererea președintelui Franței.

ADVERTISEMENT

În timpul vizitei în China, liderul rus a declarat că aceste „principii olimpice” sunt „foarte corecte”. Însă, a menționat că „oficialii sportivi internaționali de astăzi nu se supun principiilor Cartei Olimpice”, potrivit The Moscow Times.

Putin a amintit că sportivii ruși au fost excluși de la Jocurile Olimpice, prin urmare nu va respecta solicitarea Franței de a renunța la loviturile planificate în Ucraina în perioada respectivă. „Nu le-au permis sportivilor noștri să participe la Jocurile Olimpice sub steagul nostru, cu imnul nostru național.

ADVERTISEMENT

Comit încălcări ale regulilor împotriva noastră și cer respectarea lor de către noi. Dragi prieteni: nu vom ajunge așa departe. Nimeni nu a ajuns vreodată la un acord în acest fel”, a declarat Vladimir Putin.

De altfel, Moscova vrea să desfășoare un eveniment sportiv similar în toamna acestui an, având în vedere că Rusiei, dar și aliatului Belarus, li s-a interzis să participe la Jocurile Olimpice de la Paris.

ADVERTISEMENT

„Rusia ar trebui să permită iniţierea oricărei iniţiative diplomatice utile”

Emmanuel Macron a susținut ideea potrivit căreia armistițiul olimpic ar putea ajuta, totodată, la o posibilă negociere între ruși și ucraineni. Această acțiune ar putea duce la sfârșitul războiului dintre cele două state, susține președintele francez.

„Rusia ar trebui să permită iniţierea oricărei iniţiative diplomatice utile pentru începerea unor negocieri, cu respectarea dreptului internaţional şi a intereselor legitime ale Ucrainei”, a spus Macron, în timpul întrevederii cu preșeintele Chinei. De asemenea, Xi Jinping susține ideea lui Macron.

ADVERTISEMENT

Între timp, Rusia își continuă atacurile masive asupra Ucrainei. Situația este critică, mai ales în Harkov, aici unde au avansat cu viteză și au ocupat mai multe așezări. În perioada 9 – 15 mai, peste 270 de kilometri pătrați din Ucraina au ajuns în mâinile rușilor.

 

 

 

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”