ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Răzbunare fără precedent la Poli Iași! Site-ul de ticketing, modificat cu înjurături la adresa conducerii. Foto

Autor: Andrei Șchiopu | 05.04.2021 | 21:35
Răzbunare fără precedent la Poli Iași! Site-ul de ticketing, modificat cu înjurături la adresa conducerii. Foto
Război fără precedent la Poli Iași! Fanii, modificare vulgară pe site-ul de vânzare a biletelor. Foto Sursă foto: YouTube.

Poli Iași trece prin momente foarte dificile, iar ultima înfrângere cu Academica Clinceni, scor 1-2, i-a scos pe fani în stradă să protesteze împotriva conducerii. Mai mult decât atât, un fan al moldovenilor a dus protestul la un alt nivel, reușind să modifice site-ul de vânzare al biletelor, prin cumpărarea unui număr substanțial de tichete, care prin rezervarea locurilor a creat două mesaje cu înjurături la adresa conducerii.

ADVERTISEMENT

Suporterii echipei din Copou sunt convinși că Poli Iași a ajuns pe ultimul loc în clasament și cu șanse reale să joace în Liga 2 din sezonul viitor din cauza conducătorilor.

Totodată, fanii au agățat prin tot orașul Iași mai multe mesaje dure la adresa conducerii, iar ruptura dintre ei și conducere a creat mai multe episoade uluitoare.

Răzbunare vulgară a unui fan al lui Poli Iași, prin modificarea site-ului de ticketing

Fanii lui Poli Iași își varsă în continuare nervii pe conducerea clubului, pe care o consideră vinovată pentru situația din actualul sezon, iar după mai multe mesaje dure agățate în tot orașul, ultrașii au reușit să modifice și site-ul de vânzare al biletelor.

ADVERTISEMENT

Mai exact, este vorba despre un singur suporter care a cumpărat mai multe bilete și a creat mesaje cu înjurături la adresa conducerii, prin rezervarea tichetelor online: „M**e CD! M**e Ambrosie!”.

„Da CD-ule, daaa mai Ambrosie…lumea își cumpără bilete ptr meciul cu Sibiu. Socotiți ce suma a investit acel suporter si vedeți daca voi ati fi în stare sa cumpărați atâtea bilete!?!?!

Și Noi Iubim Fotbalul si Echipa…dar iubim FC POLITEHNICA IASI 1945”, a fost reacția suporterilor de pe pagina de Facebook „Asociația Socios Poli Iași”

ADVERTISEMENT
Mesajul fanilor lui Poli Iași. Varianta cenzurată. Sursă foto: myticket.ro
Mesajul fanului lui Poli Iași. Varianta cenzurată. Sursă foto: myticket.ro

Postarea necenzurată o puteți vedea aici.

Mesaje dure la adresa conducerii

Galeria lui Poli Iași nu a mai suportat parcursul slab al echipei și a hotărât să ia poziție, o poziție dură la adresa conducerii, dar care speră să îi mobilizeze.

ADVERTISEMENT

Fanii formației pregătite de Nicolo Napoli au avut mai multe mesaje dure pregătite pentru protestul lor față de conducere: „Nevertebrate infecte, cârpe inepte și zdrențe analfabete/ Sunt trompete ce manipulează la TV și scriu minciuni in gazete.”

„Pe pânză, în cântece, în orice idee, oricât de mult apasă/ Să fie clar Peluza Nord nu-i de vânzare și nu stă cu trădători la masă.”.

ADVERTISEMENT

„De 10 ani conviețuim cu un sistem stagnant/ Fără valorile și fără respectul ce-l datorăm clubului nostru drag. Plecați!”

„Când “cuibul” este deranjat toți șobolanii pleacă/ Rămân doar cei ce vor un club curat și au coloana dreaptă.”

„Nevertebrate infecte, cârpe inepte și zdrențe analfabete/ Sunt trompete ce manipulează la TV și scriu minciuni in gazete.”

ADVERTISEMENT

„Singura presiune admisă e cea a idealurilor/Dragostea față de culori, întotdeauna deasupra banilor.”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!