News

Răzbunare pentru prieteni: Un timișorean a distrus aparatele la care amicii lui au pierdut 10.000 de euro

Un timișorean a pătruns în incinta unei săli de jocuri de noroc și a distrus mai multe aparate. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere.
24.05.2023 | 13:37
Razbunare pentru prieteni Un timisorean a distrus aparatele la care amicii lui au pierdut 10000 de euro
Un timișorean a distrus din răzbunare aparatele dintr-o sală de jocuri de noroc. Foto: Captura YouTube
ADVERTISEMENT

Scene violente într-o sală de noroc din  Topolovățu Mare. Un timișorean în vârstă de 31 de ani a intrat în incinta unei săli și a distrus cu un scaun mai multe aparate. Potrivit presei locale, acest gest violent a fost determinat de frustrarea provocată de pierderea sumei de 10.000 de euro de către prietenii bărbatului la acele aparate. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Un timișorean a intrat într-o sală de jocuri de noroc și a distrus câteva aparate

“La data de 20 mai 2023, în jurul orei 20:50, polițiștii lugojeni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că un bărbat a distrus aparatele de jocuri de noroc dintr-un local din localitatea Topolovățu Mare.

ADVERTISEMENT

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat și depistat în local un bărbat în vârstă de 31 de ani, bănuit de comiterea faptei.

La scurt timp, polițiștii au fost sesizați printr-un alt apel 112 că un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost agresat fizic de un alt bărbat, în Topolovățul Mare.

ADVERTISEMENT

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că există legătură între cele două evenimente, bărbatul în vârstă de 39 de ani fiind agresat fizic cu puțin timp înainte de către bărbatul de 31 de ani, în timp ce se aflau în același local”, au precizat reprezentanții IPJ Timiș.

La scurt timp după incidentul din sala de jocuri de noroc, autoritățile au fost alertate printr-un apel la numărul de urgență 112 cu privire la agresarea fizică a unui bărbat în vârstă de 39 de ani în localitatea Topolovățu Mare.

ADVERTISEMENT

În urma investigațiilor, s-a constatat o legătură între cele două incidente, deoarece bărbatul în vârstă de 39 de ani fusese agresat cu puțin timp înainte de către individul de 31 de ani în același local. Polițiștii au deschis acum un dosar penal pentru acuzațiile de distrugere și lovire.

Răzbunarea unui ghinionist din Gorj

Un alt bărbat din Gorj a avut o criză de furie după ce a suferit pierderi semnificative la păcănele.  Gorjeanul a fost copleșit de emoții și nu a mai putut să-și mențină controlul. Acesta a distrus 11 aparate de jocuri de noroc. Incidentul a fost semnalat autorităților joi, 4 mai, de o angajată a sălii.

ADVERTISEMENT

Bărbatul de 31 de ani, originar din Rovinari, a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind acuzat de comiterea infracțiunilor de distrugere și tulburare a ordinii și liniștii publice. Potrivit polițiștilor gorjeni, bărbatul din Rovinari a spart ecranele a cinci aparate de tip slot-machine și ulterior a intrat într-o altă sală de jocuri, unde a distrus șase aparate de același tip. Pentru a provoca aceste daune, individul a utilizat un obiect metalic.

“La data de 4 mai, polițiștii Poliției Orașului Rovinari au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, de o femeie de 35 de ani, din comuna Dănești, lucrător gestionar la o societate comercială din orașul Rovinari, cu privire la faptul că o persoană a distrus mai multe aparate de jocuri de noroc din incinta societății”, au transmis polițiștii gorjeni.

ADVERTISEMENT
Tags: