Cele mai citite

Bradley Wiggins, campion mondial la contratimp!

Surpriză la Campionatul Mondial de Ciclism. Sir Bradley Wiggins a cîştigat titlul de campion mondial la contratimp. Britanicul a oprit seria de succese a germanului Tony Martin, campionul din...
24.09.2014 | 18:15
ADVERTISEMENT

Surpriză la Campionatul Mondial de Ciclism. Sir Bradley Wiggins a cîştigat titlul de campion mondial la contratimp. Britanicul a oprit seria de succese a germanului Tony Martin, campionul din ultimii 3 ani. Martin s-a clasat pe 2, la 26 de secunde de britanic.

Podiumul a fost completat de Tom Dumoulin, care a venit la 40 de secunde de învingător. Sir Bradley Wiggins şi-a adăugat un nou titlu în palmares, după ce a cîştigat titlul olimpic la contratimp din 2012 şi titlul naţional din 2014. Însă cea mai importantă victorie a britanicului este cîştigarea Turului Franţei în 2012.

ADVERTISEMENT

bradlez

Imediat după cursă, Wiggins a fost fericit de victorie şi a anunţat următorul obiectiv: “Am reuşit să îmi îndeplinesc visul. Sînt campion mondial, după ce am cucerit titlul olimpic şi titlul naţional. Următorul obiectiv e recordul orei, pe care voi încerca să îl dobor la anul”, a declarat Wiggins la finalul contratimpului.

ADVERTISEMENT

Clasament final:

wigg

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri