News
notix pixel id

Răzbunarea inedită a unui român din Spania pe chiriașii care n-au vrut să-i mai dea banii cuveniți pentru apartament. Video

20.09.2020 | 17:08
Răzbunarea inedită a unui român din Spania pe chiriașii care n-au vrut să-i mai dea banii cuveniți pentru apartament. Video
Răzbunarea inedită a unui român din Spania pe chiriașii care n-au vrut să-i mai dea banii cuveniți pentru apartament. Sursa foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Un român din Spania a apărut în presa locală cu modul său inedit de răzbunare pentru neplata unei chirii la un apartament pe care îl deține.

Conaționalul nostru a decis să-şi facă singur dreptate, după ce a imobilul pe care îl avea dat în chirie fusese ocupat abuziv.

Bărbatul nu a mai putut sta cu mâinile în sân, aşa că s-a decis să aplice o lege mai neconvențională. A luat un ciocan și s-a prezentat la ușa locuinței.

ADVERTISEMENT

Cum s-a răzbunat un român din Spania pe chiriașii care n-au vrut să-i mai dea banii cuveniți pentru apartament

Românul, pe numele său Daniel, și-a închiriat în urmă cu câteva săptămâni apartamentul unor tineri care au refuzat să-i mai plătească pentru acesta, deși au rămas în continuare în locuință.

Pentru a-și face dreptate pe cale legală, într-o primă fază, românul a fost la poliție pentru a cere ajutorul, însă acolo i s-a spus că nu pot acționa fără o hotărâre judecătorească.

ADVERTISEMENT

Automat, asta însemna că Daniel ar fi trebuit să mai aștepte câteva luni sau chiar un an pentru elucidarea cazului. Românul nostru nu a fost dispus să aștepte atât privind cum locuința îi este ocupată abuziv și s-a decis să aplice ”legea românească”.

Ce a găsit Daniel în locuință

Având în mână un ciocan, Daniel a spart ușa apartamentului său în fața camerelor de televiziune.  ”Dacă legea spaniolă aici nu funcționează, am avertizat deja, voi aplica legea românească, ceea ce înseamnă că nimeni nu mă ia de c***e” , a mărturisit el în fața camerelor de televiziune de la Aragon Television.

ADVERTISEMENT

Acțiunea sa în forță se pare că a avut rezultat. Asta deoarece, odată intrat în propria locuință, acesta nu i-a găsit în apartament pe cei doi și astfel și-a putut recăpăta locuința fără prea mult efort.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri