Sporturi

Răzbunarea lui Conor McGregor. Gestul incredibil făcut după ce a cumpărat un pub din Dublin

24.04.2021 | 11:28
Razbunarea lui Conor McGregor Gestul incredibil facut dupa ce a cumparat un pub din Dublin
ADVERTISEMENT

Luptătorul de arte marțiale mixte Conor McGregor a devenit proprietarul unui bar din Dublin, pentru care a achitat o sumă importantă. Sportivul a achiziționat pub-ul pentru a-și satisface un moft.

Conform The Currency, pugilistul a plătit aproximativ două milioane de euro pentru a cumpăra barul în care, în urmă cu doi ani, a bătut un consumator care nu voia să guste din whiskey-ul produs de luptător.

ADVERTISEMENT

Deși victima nu a depus plângere, un tribunal irlandez l-a obligat pe sportiv să plătească o amendă de 1.000 de euro. McGregor a decis să cumpere barul Marble Arch Pub și a anunțat că cetățeanul care a refuzat să bea wiskey-ul său va fi interzis în barul lui.

Conor McGregor pregătește revanșa cu Dustin Poirier

Chiar dacă și-a anunțat retragerea în vara anului trecut, Conor McGregor a revenit în ring la începutul acestui an când a pierdut lupta cu Dustin Poirier. Staff-ul irlandezului a anunțat că acesta pregătește meciul revanșă cu Poirier, lupta urmând să aibă loc în luna iulie.

ADVERTISEMENT

La ultima confruntare cu americanul, McGregor s-a ales cu un munte de bani. Conform Sporting News, Conor McGregor a încasat 5 milioane de dolari, din care 500.000 i-a donat chiar adevrsarului său, Dustin Poirier care conduce o fundație umanitară.

Averea irlandezului de ridică la aproximativ 50 de milioane de dolari, iar aceasta va crește după revanșa cu Poirier. În plus, McGregor încă visează la o nouă luptă cu Khabib Nurmagomedov, rusul care l-a învins în 7 octombrie 2018, prin submission.

ADVERTISEMENT

Conor McGregor, singurul luptător cu două titluri mondiale în UFC în acelaşi timp

Conor McGregor și-a făcut un obiecei din a-și anunța retragerea, doar ca să revină după câteva luni, din nou, în cușca UFC.

Ultima retragere a fost anunţată în iunie anul trecut, pentru ca în ianuarie anul acesta să revină în ring pentru a treia oară. N-a fost cu noroc, pentru că Dustin Poirier l-a învins.

ADVERTISEMENT

În 2016, Conor McGregor a devenit singurul sportiv din istoria UFC care a reuşit să câştige titlul mondial la două categorii în acelaşi timp.

ADVERTISEMENT