ADVERTISEMENT
Carousel hot news

EXCLUSIV / RĂZBUNAREA lui Copos: Rapid, INTERZIS la ProRapid!

Situaţia de la Rapid devine din ce în ce mai critică! După ce nu au luat licenţa pentru Liga 1 şi sînt nevoiţi să se adreseze TAS în speranţa obţinerii dreptului de a reveni în prima...
Autor: Adrian Dumitru | 06.06.2014 | 19:31
EXCLUSIV / RĂZBUNAREA lui Copos: Rapid, INTERZIS la ProRapid!

Situaţia de la Rapid devine din ce în ce mai critică! După ce nu au luat licenţa pentru Liga 1 şi sînt nevoiţi să se adreseze TAS în speranţa obţinerii dreptului de a reveni în prima ligă, rapidiştii se mai confruntă cu o problemă imensă! Iar cel care le pune beţe în roate este nimeni altul decît fostul patron, George Copos!

ADVERTISEMENT

Oamenii lui Copos au vrut să pună sigilii pe uşile de la ProRapid!

Astfel, vineri la prânz, administratorul bazei sportive şi reprezentantul Asociaţiei Fotbal Club Rapid, condusă de Alexandra Copos, Ion Rădulescu, a mers la ProRapid cu intenţia de a pune sigilii pe uşile de la intrarea în clădirea unde se află birourile clubului. Motivul oficial? “Să vă plătiţi factura la curent! Pînă atunci nu mai intraţi în bază!”, s-ar fi adresat Rădulescu reprezentanţilor clubului aflaţi la ProRapid. Angajaţii echipei de fotbal i-au cerut însă lui Rădulescu să semneze un proces verbal, ţinînd cont că în clădire se află bunuri ale clubului şi obiecte personale ale jucătorilor şi staffului, însă acesta i-a refuzat şi a renunţat la a mai pune sigilii, pentru moment!

Curentul întrerupt pentru neplata a 17.000 de RON!

ADVERTISEMENT

Neînţelegerile oficiale dintre clubul de fotbal şi asociaţia controlată de Copos, proprietar al bazei ProRapid, provin din cauza facturii la electricitate: “La ProRapid, echipa de fotbal foloseşte doar o parte din bază. Sînt inclusiv terenuri de tenis, închiriate de AFC, ce sînt folosite inclusiv în nocturnă, pentru care se încasează bani, dar factura la curent este imputată în totalitate clubului de fotbal”, au dezvăluit pentru FANATIK.RO, surse din Giuleşti! Contactat de FANATIK.RO, Ion Rădulescu a dat vina pe administratorul judiciar Cristina Andronache: “Încă nu s-a pus sigiliu la ProRapid, dar este foarte posibil în zilele următoare să se întîmple acest lucru. Dacă lucrurile nu vor fi rezolvate, e posibil chiar ca baza să fie lăsată în paragină. Totul e din vina administratorului judiciar, chiar a crezut că o echipă ca Rapid se poate conduce din spatele unui birou. Cine a făcut consumul de curent la bază? Cei care au stat acolo! Jucătorii nici să se spele nu puteau.”

Motivul rupturii: 1.300.000 de dolari! 

Motivul real al rupturii dintre clubul de fotbal, aflat în insolvenţă şi AFC Rapid, controlat de Copos, stă, spun sursele FANATIK.RO, în decizia  administratorului judiciar Cristina Andronache, care a formulat o cerere prin care îi solicită lui George Copos prejudiciul cauzat Rapidului, stabilit de Curtea Supremă, circa 1,3 milioane de dolari. Prejudiciul cerut este în conformitate cu sentinţa prin care Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat pe Copos la 3 ani şi 8 luni de închisoare cu executare! Culmea este că inclusiv prin decizia Comisiei de Apel a FRF, licenţa a fost respinsă giuleştenilor pentru că Rapid, condusă chiar de Copos în acea perioadă, nu s-a constituit ca parte civilă în procesul penal, împotriva lui George Copos!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!