Fotbal intern

Răzbunarea lui Gică Hagi în faţa lui Gigi Becali: “Nu am uitat ce am păţit când am fost acolo! Eu nu uit niciodată!” VIDEO

11.03.2019 | 23:34
Razbunarea lui Gica Hagi in fata lui Gigi Becali Nu am uitat ce am patit cand am fost acolo Eu nu uit niciodata VIDEO

Gheorghe Hagi a fost foarte fericit după victoria Viitorului în faţa FCSB-ului, scor 2-1. “Regele” a fost mândru de jucătorii săi şi i-a felicitat pe toţi pentru modul în care au luptat şi a trimis nişte săgeţi către Gigi Becali spunând că nu va uita niciodată umilinţa suferită în 2007 când a fost antrenor la FCSB.

„Îmi felicit jucătorii pentru modul cum au luptat. A fost un meci foarte frumos. S-a văzut neșansa pe care am avut-o în acele opt meciuri, în care ratam mult. Acum am marcat la ocaziile pe care le-am avut, iar FCSB a avut ghinion. E bine că am reacționat când trebuia. Arătăm că merităm să fim în play-off. Am stat bine în teren, am recuperat repede mingiile. E bucurie mare. Eu nu am uitat ce am păţit când am fost acolo! Eu nu uit niciodată! 

Următorul meci e cu CFR, jucăm acasă, anul trecut am făcut un meci extraordinar cu ei. Obiectivul nostru e locul 3, toate echipele sunt foarte bune. Avem lot în momentul de față, pot juca și ceilalți. Mă bucur pentru Ianis, a depus un efort foarte mare. A jucat mult mai bine în repriza secundă decât în prima repriză”, a declarat Hagi după meci.

“Regele” a vorbit şi despre numirea lui Zinedine Zidane la Real Madrid spunând că este lucrul care trebuie să se întâmple la echipa blanco: “Numirea lui Zidane la Real Madrid a fost un lucru normal. Au făcut două greșeli în vară și cu el, și cu Ronaldo. Au reperat 50 la sută din greșeală” – a spus Hagi.

Suntem în DIRECT. Primele declarații după FCSB – Viitorul – https://goo.gl/AudP19

Gepostet von Fanatik.ro am Montag, 11. März 2019

FC Viitorul a învins FCSB cu scorul de 2-1, în ultimul meci al primei etape din Liga 1 Betano. Gică Hagi l-a surclasat din punct de vedere tactic pe omologul său Mihai Teja prin cele două schimbări făcute în repriza secundă: Rivaldinho la Denis Drăguș și Andrei Artean la Andreas Calcan.

Tags: