Fotbal intern

Răzbunarea lui Ionuț Negoiță! De ce l-a dat afară pe Claudiu Niculescu după două etape

13.10.2018 | 13:29
Razbunarea lui Ionut Negoita De ce la dat afara pe Claudiu Niculescu dupa doua etape

Demiterea lui Claudiu Niculescu din funcția de antrenor principal al echipei Dinamo București a surprins multă lume, dar decizia poate fi interpretată și ca o răzbunare a patronului Ionuț Negoiță. Numit în urmă cu 20 de zile la pe banca tehnică a ”câinilor”, Niculescu se vede nevoit să plece pentru a-i face loc lui Mircea Rednic.

Claudiu Niculescu a fost prezent sâmbătă dimineață la meciul amical de la Ștefănești în care Dinamo a învins cu 23-0 formația Dobroiești, dar a refuzat să stea pe banca tehnică. Tehnicianul urmează să aibă o întâlnire cu oficialii clubului în această după-amiază, la hotelul Rin, pentru a-și rezilia contractul valabil până în vara anului 2020.

Claudiu Niculescu nemulțimit de prestația jucătorilor săi la meciul Dinamo Bucuresti - Sepsi Sfantu Gheorghe
Claudiu Niculescu nemulțimit de prestația jucătorilor săi la meciul Dinamo Bucuresti – Sepsi Sfantu Gheorghe

Ionuț Negoiță s-a răzbunat pe Claudiu Niculescu pentru o declarație de anul trecut

Deși decizia oficialilor din Ștefan cel Mare pare ciudată, ea are la bază o întâmplare petrecută în luna noiembrie a anului 2017. Atunci, Ionuț Negoiță a vrut să-l dea afară pe Vasile Miriuță și să-l aducă pe ”Clau-gol” de la FC Voluntari. Însă, acesta a refuzat oferta și a făcut o remarcă acidă la adresa patronului de la Dinamo.

”Am refuzat oferta de la Dinamo. Au vrut să-mi dea un salariu mai mic decât am la Voluntari”, spunea atunci fostul atacant dinamovist. Deși a luat decizia să-l aducă la echipă în spetembrie, Ionuț Negoiță nu a uitat declarațiile de atunci ale lui Claudiu Niculescu, iar acum a găsit momentul prielnic pentru răzbunare. Dinamo traversează un moment extrem de dificil ocupând locul 12 în Liga 1 Betano, înregistrând sub comanda lui Niculescu o remiză cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 0-0, și un eșec cu FC Botoșani, scor 0-2.

Claudiu Niculescu urmează să fie înlocuit cu Mircea Rednic, care va ajunge pentru a patra oară pe banca tehnică a ”câinilor”. FANATIK.RO a stat de vorbă cu Mircea Rednic care a confirmat negocierile cu oficialii dinamoviști. ”Puriul” ar urma să primească un salariu anual de 120.000 de euro, cu 35.000 de euro mai mult decât încasa Niculescu.