Sport

Răzbunarea lui Neymar! PSG a încercat să scape de el, dar brazilianul are cifre uluitoare

În ultimele luni s-a scris foarte mult despre faptul că Neymar nu mai este dorit la PSG, însă brazilianul a răspuns pe teren cu cifre care le-a închis gura contestatarilor.
22.08.2022 | 16:28
Razbunarea lui Neymar PSG a incercat sa scape de el dar brazilianul are cifre uluitoare
În ultimele luni s-a scris foarte mult despre faptul că Neymar nu mai este dorit la PSG, însă brazilianul a răspuns pe teren cu cifre care le-a închis gura contestatarilor. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Fanii și conducerea clubului și-au dorit ca superstarul să plece în această vară, în ciuda faptului că înțelegerea acestuia cu campioana din Ligue 1 s-a prelungit automat la 1 iulie până în vara lui 2027.

Cifre fantastice pentru Neymar în noul sezon cu PSG

În ciuda criticilor venite din toate părțile, Neymar a rămas alături de PSG în continuare și lucrurile par mult schimbate în bine. Brazilianul a avut un start de sezon fabulos, iar cifrele sale vorbesc de la sine.

ADVERTISEMENT

Atacantul de 30 de ani a avut o prestație fabuloasă în meciul din weekend cu Lille, câștigat de parizieni cu 7-1, el fiind implicat în cinci dintre reușite formației pregătite de Christophe Galtier.

Neymar are un început de sezon absolut fantastic înscriind șapte goluri și oferind șase pase decisive în patru partide, cifre absolut magnifice chiar și pentru unul dintre cei mai buni fotbaliști ai momentului.

ADVERTISEMENT

În ciuda acestui start foarte bun, antrenorul Christophe Galtier nu a exclus ca Neymar să-și facă bagajele în perioada de transferuri din iarnă. Cu toate acestea, tehnicianul a recunoscut că brazilianul nu este deloc dispus să plece de pe Parc des Princes.

Brazilianul, omul orchestră la PSG

Revenind la victoria de la Lille, brazilianul a marcat de două ori și a oferit trei pase decisive, dintre care două lui Kylian Mbappe. Presa a speculat faptul că între cei doi există un conflict care a început în momentul în care internaționalul francez nu i-a luat apărarea lui Neymar în momentul în care a aflat că PSG face tot posibilul să scape de el.

ADVERTISEMENT

Mai mult, la finalul partidei cu Montpellier din runda precedentă, cei doi au avut un conflict dur în vestiar și doar intervenția celorlalți coechipieri a făcut ca spiritele să se calmeze și astfel să nu se ajungă la bătaie.

Până la aceste episoade, Mbappe a fost protagonistul unei alte ieșiri iresponsabile la adresa lui Neymar. În sezonul precedent, tot într-un meci cu Montpellier, ”Prințul Parisului” l-a jignit pe starul brazilian, reproșându-i că preferă mereu să furnizeze pase altor coechipieri, în detrimentul lui.

ADVERTISEMENT

”Vagabondul acesta nu-mi pasează”, au fost cuvintele surprinse de camerele de filmare, în momentul în care Mbappe a fost înlocuit în meciul amintit. Starul francez a recunoscut incidentul, dar a încercat să nuanțeze totul.


  • (P) Cota NETBET pentru PSG – Monaco: 2,70 este cota pentru „total goluri Monaco în prima repriză: peste 0,5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: