Life

Râzi cu lacrimi. Ce a putut să-i facă Alex Pițurcă iubitei sale, Cristina Ich, în Maldive – Foto

02.12.2020 | 14:39
Razi cu lacrimi Ce a putut sai faca Alex Piturca iubitei sale Cristina Ich in Maldive  Foto
ADVERTISEMENT

Cristina Ich se află într-un sejur în Maldive, alături de Alex Pițurcă și încă doi prieteni. Cei doi se distrează pe cinste și au parte de momente memorabile, unele și foarte comice.

Între cei doi este o dinamică fantastică, iar fiul fostului selecționer al României știe că mama fiului său este o persoană copilăroasă și  reacționează ca atare.

ADVERTISEMENT

Așadar, într-un live pe Insta Story, Cristina Ich îi spune iubitului ei că este foarte frumos, compliment pe care Alex Pițurcă i l-a întors, spunându-i același lucru.

Cristina Ich a stârnit hohote de râs

Imediat, bruneta a început să cânte în spaniolă, iar când a văzut că nu se mai oprește, Alex Pițurcă a lăsat-o singură și a făcut un gest care a stârnit hohote de râs. Despre ce este vorba vedeți în imaginile de mai jos, dar și în Insta Story-urile Cristinei Ich, care sigur vă vor afișa un zâmbet pe buze.

ADVERTISEMENT

Nora lui Victor Pițurcă, câștigătoarea E! People’s Choice Awards Winner – Romanian Social Media Star 2020

Moldoveanca de peste Prut are un copil cu Alex Pițurcă. Micuțul se numește Noa și seamănă perfect cu vedeta. Cristina Ich nu este avidă după publicitate, apare foarte rar în emisiunile tv, este pasionată de social media, de unde și câștigă proprii bani. Ea a fost aleasă E! People’s Choice Awards Winner – Romanian Social Media Star 2020, dar și Elle New Media Awards Winner 2020 – Lifestyle Category.

„Dacă îmi spunea cineva acum câțiva ani, că urmează să câștig la un moment dat un premiu internațional și să fiu alegerea publicului, nu aș fi crezut niciodată.

ADVERTISEMENT

Deși, prin conținutul meu din online, îmi doresc să educ generații, să ambiționez și să ofer încredere de sine femeilor, am înțeles că și eu trebuie să lucrez la aceste aspecte, pentru că n-am avut destulă încredere să-mi imaginez că pot fi atât de apreciată și iubită.

Am simțit toată susținerea și dragostea publicului, iar cuvintele ar fi prea sărace pentru a mulțumi îndeajuns. Odată cu acest premiu am realizat că munca mea din online merită tot efortul, iar pe viitor, promit sa vin cu proiecte tot mai mari pentru publicul meu.

ADVERTISEMENT

Mulțumesc People’s Choice Awards pentru această oportunitate și experiență frumoasă!”, a declarat Cristina Ich în calitate de câștigătoare la această categorie.

ADVERTISEMENT
Tags: