Sport

Încă o plecare de la Dinamo înainte de meciul cu FC Argeș. Un alt jucător a primit notificare din partea clubului. Exclusiv

FANATIK a aflat în exclusivitate că Răzvan Popa și-a reziliat contractul cu Dinamo înainte de meciul cu FC Argeș, iar Marko Nunic a fost și el notificat de către alb-roșiii.
21.01.2022 | 18:13
Inca o plecare de la Dinamo inainte de meciul cu FC Arges Un alt jucator a primit notificare din partea clubului Exclusiv
Răzvan Popa a jucat la Dinamo doar 8 meciuri în cele patru luni și jumătate petrecute în Ștefan cel Mare. Sursă foto Facebook Dinamo
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Ricardo Grigore, Constantin Nica și Cătălin Carp nu fac parte din lotul deplasat de Flavius Stoican la Pitești pentru meciul cu FC Argeș.

Cu toate acestea, există și o veste bună pentru „câini”, care îl vor avea în teren pe căpitanul Gabi Torje, care revine după ce a fost infectat cu COVID-19, așa cum FANATIK a aflat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Răzvan Popa a fost dat afară de la Dinamo. Urmează Marko Nunic

FANATIK a aflat în exclusivitate că fundașul central Răzvan Popa și-a încheiat conturile cu Dinamo și și-a reziliat contractul pe 21 ianuarie, în ziua meciului cu FC Argeș. Flavius Stoican i-a mai adus pe acel post pe Răzvan Patriche și Igor Jovanovic, care vor forma cuplul de stoperi la Dinamo.

Din informațiile FANATIK, atacantul sloven, Mirko Nunic, a fost și el notificat de către club în vederea rezilierii contractului cu Dinamo. Nunic a rezistat mai puțin de trei luni la Dinamo și a jucat doar cinci meciuri în Liga 1.

ADVERTISEMENT

Stoican îi mai putea folosi pe acea poziție și pe închizătorii Balthazar Pierret și Cătălin Carp, care pot evolua fără probleme și pe postul de fundaș central.

Dinamo i-a mai reziliat contractul unui alt fundaș central, Andre Pinto, iar FANATIK a aflat că Ricardo Grigore e și el pe „făraș” și a rămas la București înainte de meciul cu FC Argeș.

ADVERTISEMENT

Un alt fundaș central, Deniz Giafer, este de asemenea accidentat, iar Dinamo are doar cinci jucători pe banca de rezerve.

Steliano Filip și Plamen Iliev, în continuare în afară lotului

Steliano Filip a primit câteva zile libere din partea lui Flavius Stoican și e la Timișoara, în timp ce Plamen Iliev nu va mai continua la Dinamo, așa cum FANATIK a aflat în exclusivitate. Filip a încercat și el să plece de la Dinamo, însă transferul său în Ungaria, la Mezőkövesd a căzut.

ADVERTISEMENT

Problemele pe postul de portar au devenit critice odată cu accidentarea lui Mihai Eșanu, care și-a rupt degetul în duelul extrem de dur cu Bogdan Rusu, iar Dinamo i-a transferat de urgență pe Thomas Chesneau și Cristiano Figueiredo, anunțate în exclusivitate de site-ul nostru.

Dinamo e aproape să transfere și un atacant croat, care a evoluat ultima oară în campionatul Bosniei. Nikola Mandic are 26 de ani și a fost în anturajul loturilor naționale de tineret ale Croației. În acest sezon, a marcat șase goluri în 17 meciuri.

Dinamo se află pe locul 15 în Casa Pariurilor Liga 1 și are doar 12 puncte, cu unul mai mult decât ultima clasată, Academica Clinceni.

Dinamo ar putea profita de situația financiară dezastruoasă a ilfovenilor și celor de la Gaz Metan Mediaș, două dintre candidatele pentru evitarea retrogradării.

ADVERTISEMENT