Sport

Răzvan Boanchiș, editorial în Fanatik: “David Popovici nu va salva Titanicul sportului românesc!”

Răzvan Boanchiș scrie un editorial tăios în Fanatik după titlul mondial obținut de David Popovici la Budapesta și susține că performanțele obținute de un sportiv nu vor reuși să schimbe sistemul.
21.06.2022 | 10:22
Razvan Boanchis editorial in Fanatik David Popovici nu va salva Titanicul sportului romanesc
David Popovici, în momentul în care sare în bazin. Sursa: COSR
ADVERTISEMENT

Pe vremuri, cu o oră și ceva înainte de meci, fotbaliștii ieșeau pe teren în haine de stradă, ca să simtă iarba. Înotătorii și poloiștii au și ei ritualurile lor. Un prieten are o bază sportivă unde Vlad Hagiu, cel mai mare poloist român al tuturor timpurilor, a dat lecții de înot.

După ce David Popovici a ieșit campion mondial, fac clabuci toți delfinii de pe facebook

Când a venit prima dată să vadă bazinul acoperit, Hagiu s-a aplecat deasupra bazinului, a luat apa în caușul palmei, a dus mâna la gură și a făcut gargara ca degustătorii de vinuri. “Da, e bună, o să scot înotători aici!”

ADVERTISEMENT

După ce David Popovici a ieșit campion mondial, fac clabuci toți delfinii de pe facebook, care n-au adus un cico la festinul precocelui campion, dar și-au băgat boturile, limbile și resturile de mâncare dintre dinți în șampania lui.

În plină criză aviatică, pe Popovici îl vor aștepta la aeroport (și) politicienii. Își vor înmuia și ei frezele în samovarul cu glorie

Popovici n-are nevoie de acrobați ai aplauzelor, pentru că defrișează poteca fluidă de zici că are patru membre superioare – brațele lui plus vâslele lui Patzaichin.

ADVERTISEMENT

În plină criză aviatică, pe Popovici îl vor aștepta la aeroport (și) politicienii. Își vor înmuia și ei frezele în samovarul cu glorie al lui Popovici, ca să se despăducheze moral.

Sper că ați remarcat că eu îi spun Popovici. Politicienii îl vor lua cu “David, bravo, David!”, de parcă ei l-au crescut.

ADVERTISEMENT

N-ar fi exclus ca Popovici să fie acuzat și de corupție. Corupția este suma afacerilor în care nu suntem noi parte

Din păcate, Popovici nu va salva Titanicul sportului românesc. Și peste 15 – 20 de ani, când “David, bravo, David!” poate că va concura la funcția de președinte al Federației Române de Natație, știți ce se va întâmpla? “David” de azi va deveni un simplu Popovici și va pierde alegerile.

Îl va bate un politruc anonim, inventat peste noapte de băieții care nu candidează niciodată, dar câștigă întotdeauna alegerile. N-ar fi exclus ca Popovici să fie acuzat și de corupție. Eu am mai dat definiția corupției. Corupția este suma afacerilor în care nu suntem noi parte.

ADVERTISEMENT

Popovici cred că este primul minor căruia ii spun “domnule”. Domnule Popovici, bucurați-vă de vârsta pe care o aveți, fiindcă nici nu știți ce vă așteaptă!

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Crima din Sibiu. Ucigaşul Florentinei se droga şi auzea voci care
Crima din Sibiu. Ucigaşul Florentinei se droga şi auzea voci care "îi spuneau ce să-i facă". Fusese internat la psihiatrie, dar în zadar
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii...
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă /...
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă / FOTO
ANUNȚ privind RECALCULAREA PENSIILOR! Se ANUNȚĂ SUMELE EXACTE
ANUNȚ privind RECALCULAREA PENSIILOR! Se ANUNȚĂ SUMELE EXACTE
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt,...
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt, câștigătorul de la Românii au talent 2024: ”Tu ai cele mai mari șanse”
Rovinieta 2024. Cât costă taxa de drum, în funcție de vehiculul pe care...
Rovinieta 2024. Cât costă taxa de drum, în funcție de vehiculul pe care îl conduci
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic,...
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o mare problemă cu el. Înseamnă că în viața mea am făcut niște prostii și plătesc”
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și...
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și ar vrea ca Ucraina „să câștige în așa fel încât Rusia să nu piardă”
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu,...
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu, dar sănătos, pe care îl mânca mereu monarhul Marii Britanii