Life

Răzvan Botezatu a răbufnit la adresa unui concurent de la Survivor România 2021. ”Cel mai varză”

16.04.2021 | 07:51
Razvan Botezatu a rabufnit la adresa unui concurent de la Survivor Romania 2021 Cel mai varza
ADVERTISEMENT

Răzvan Botezatu, fostul prezentator de la Antena Stars, a răbufnit la adresa unui concurent de la Survivor România, asta pentru că o susține pe buna sa prietenă Raluca Dumitru, care face parte din echipa Faimoșilor. 

Fosta gazdă de la „Star Matinal” a mărturisit că este extrem de deranjat de atitudinea unuia dintre Războinici, care nu are nicio treabă cu competiția sportivă și cu probele din teren. Vedeta susține că acesta nu are ce căuta în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Ei bine, este vorba de Sorin despre care Răzvan Botezatu mai afirmă că ar fi cazul să fie nominalizat de echipă pentru ieșirea din joc pentru că el a trimis destui oameni acasă până acum. Războinicul a fost taxat de fostul prezentator și prin prisma faptului că nu aduce puncte.

Răzvan Botezatu, acuze la adresa unui participant de la Survivor România. Cine este el

„Tipul ăsta de la Survivor mi se pare cel mai fals. Sorin… Mi se pare cel mai varză și din punct de vedere sportiv, dar face niște strategii care, cel puțin de acasă, din canapea, așa cum sunt eu, sunt de-a dreptul penibile.

ADVERTISEMENT

Adică e evident că tot ce face el acolo sunt strategii, sunt manevre ca să stea el cât mai mult acolo. Și nu știe nici să piardă… În plus mă enervează și cum face când câștigă, rar, e adevărat, dar gesturile lui, ritualul acela, e cam penibil…

Sunt curios când va fi nominalizat de echipă să fie trimis acasă, că el deja a trimis acasă destui… Și nu aș comenta dacă ar fi ca știi să aducă puncte cu duiumul, să fie cel mai eficient…

ADVERTISEMENT

Dar pe el îl întrece pe traseu Jador, într-un picior… Sau Moroșanu, accidentat. Adică ce mare sportiv e el?”, a declarat Răzvan Botezatu pentru wowbiz.ro.

În altă ordine de idei, fostul prezentator TV mărturisește că a fost deranjat și de faptul că Sorin a încercat să-i facă ochi dulci Faimoasei Raluca Dumitru, deși are iubită acasă, în România. Răzvan Botezatu nu a trecut cu vederea acest gest, precizând că bruneta nu este interesată de un bărbat de genul lui.

ADVERTISEMENT

„Din ceea ce știu, are o fată care îl așteaptă acasă. Și, oricum, crede el că dacă are puțină barbă și e slăbuț, o poate impresiona pe Raluca Dumitru? Păi îl mănâncă Raluca la micul dejun. Și sportiv, și pe vrăjeală…

Bine i-a spus Culiță să își vadă de treburile lui, să îi mulțumească… Că dacă intra în colimatorul Ralucăi, nu îl spălau șapte ape”, a mai spus vedeta, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT