Life

Răzvan Botezatu, de la Sunt celebru, scoate-mă de aici, copilărie marcată de traume și tatăl alcoolic: „O săptămână nu se oprea”

Răzvan Botezatu a vorbit despre traumele din copilărie. Amintirile și trăirile neplăcute au ieșit la iveală în competiția Sunt celebru, scoate-mă de aici!.
10.10.2022 | 17:15
Razvan Botezatu de la Sunt celebru scoatema de aici copilarie marcata de traume si tatal alcoolic O saptamana nu se oprea
Răzvan Botezatu a vorbit despre traumele din copilărie. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Răzvan Botezatu a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, deoarece, psihic, nu mai rezista. Simpaticul influencer a mărturisit că multe traume din copilărie au ieșit la iveală pe parcursul competiției și a vorbit despre unele dintre cele mai grele probleme din viața lui.

Răzvan Botezatu, fostul concurent Sunt celebru, scoate-mă de aici!, dezvăluiri despre traumele din copilărie. Tatăl său a fost alcoolic

Răzvan Botezatu, mereu pus pe glume și bine dispus de obicei, a arătat o altă față în cadrul competiției Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Condițiile grele și conflictele în care a fost implicat l-au sensibilizat, afectat, dar i-au trezit și traume și dureri din copilărie, astfel că nu a mai rezistat și a strigat replica ce l-a scos din concurs. 

ADVERTISEMENT

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, Răzvan Botezatu a vorbit despre una din cele mai negre perioade din viața lui. Tatăl său a avut probleme cu alcoolul și de fiecare dată când consuma devenea agresiv, traumatizându-și astfel soția și pe cei trei copii ai lor.

Răzvan Botezatu mai are două surori, despre care spune că au fost mult mai afectate decât el, în special sora mai mare, care era retrasă, petrecea mult timp în casă și nu avea prieteni.

ADVERTISEMENT

Din acest motiv, mama lor a decis să o ia în Germania, acolo unde e stabilită de mai mulți ani. De altfel, femeia a plecat din țară după despărțirea de soțul său, pentru a-și permite să le ofere un trai decent lui Răzvan Botezatu și celor două fete.

„O singură dată am mâncat bătaie de la el, că nu a vrut să-mi dea bani și i-am rupt poza de la nuntă. El avea ceva cu mama, dar noi asistând…

ADVERTISEMENT

Flash-urile mele din copilărie sunt numai uși sparte, țipete, bătăi. Din dorința de a o apăra pe mama, mi-a rupt mâna. Când bea, era foarte agresiv, era alt om.

Cea mare este mult mai traumatizată ca mine, mult mai sensibilă, are niște atacuri de panică foarte grave. Dacă se sperie de ceva anume amorțește”, a povestit Răzvan Botezatu la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Răzvan Botezatu stă în casa tatălui său, decedat în 2016

Răzvan Botezatu spune că nu știe de ce au revenit acele amintiri, deoarece nu s-a mai gândit la ele și, mai mult, tatăl său a murit în urmă cu șase ani, astfel că nu a mai vorbit cu el ca să-și aducă aminte.

Influencerul a dezvăluit că mama sa a încercat de multe ori să-l ajute pe tatăl său. A fost internat și la dezalcoolizare, dar fără succes. În repetate rânduri s-au despărțit, însă femeia îl ierta de fiecare dată, dorindu-și o familie unită pentru copii.

Atunci când părinții se împăcau și se întorceau cu toții la tatăl lui Răzvan Botezatu acasă, dacă se făcea ora 19-20 și acesta nu se întorcea de la muncă, verificau dacă se află la barul unde obișnuia să bea. În cazul în care acest lucru se întâmpla, cei patru se urcau în mașină și plecau din calea lui.

„El după ce lua prima picătură, o săptămână de zile nu se mai oprea, 24/24 de ore. Până nu i se făcea rău de cădea pe jos, nu se lăsa. Și le combina, deci…groaznic și devenea foarte violent. 

(…) Mamei mele i se făcea și milă de el, că după ce își revenea, venea plângând. Când nu bea era un om minunat”, a povestit Răzvan Botezatu.

Răzvan Botezatu: „Dorm cu lumina aprinsă”

În pandemie, Răzvan Botezatu s-a mutat la Constanța, în casa tatălui său, pentru a nu mai plăti chirie în București. Totuși, fostul concurent de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! spune că nu îi este deloc ușor.

„Îmi este foarte greu. Eu, acum, stau în casa tatălui meu. Dorm cu lumina aprinsă. Îi simt cumva prezența, nu știu dacă e vorba de iertare, n-am putut să fim o familie, n-a putut mama să fie lângă noi”, a spus Răzvan Botezatu.

Totodată, Răzvan Botezatu a mărturisit și cum a decedat părintele său. Vecinii i-au anunțat familia că bărbatul nu mai este în viață.

„Ne-a sunat cineva într-o dimineața că era pe scaun în bucătărie. El a venit beat, că avea hainele murdare. A mâncat, probabil, ceva și s-a înecat. A fost ceva subit”, și-a amintit Răzvan Botezatu.

În prezent, influencerul a apelat la ajutor specializat din partea unui psiholog și consideră că a fost decizia corectă pentru el.

„Acum merg la psiholog. Am conștientizat că ceva nu e în regulă și trebuie să mă vindec. Psihologul ajută foarte mult”, a afirmat Răzvan Botezatu.

Mama lui Răzvan Botezatu, în direct la Pro TV: „Mă doare că toți trei au rămas cu sechele, niciunul nu e bine”

Răzvan Botezatu a spus despre mama lui că este o eroină și că mereu va fi recunoscător pentru că s-a lăsat pe locul doi, uneori având chiar și patru locuri de muncă, pentru a le oferi o viață mai bună lui și surorilor sale. Femeia i-a făcut o surpriză și a intrat în direct, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

„Nu mi-a fost greu. Am făcut cu drag. I-am iubit și-i iubesc din tot sufletul meu și o să-i iubesc toată viața mea. Ei sunt toată fericirea mea și m-au făcut mândră.

M-au răsplătit. Acum mi-e mie puțin mai greu să le dau drumul. Trebuie să las de la mine și să stau în băncuța mea. Eu știu că am făcut totul cu dragoste și aș mai face de milioane de ori.

Eu am încercat cu soțul meu, cu tatăl lor, să stau cu el crezând că e bine să stai cu tatăl copiilor, până cea mare, era deja la liceu, mi-a reproșat. Mă doare că toți trei au rămas cu sechele, niciunul nu e bine”, a declarat mama lui Răzvan Botezatu.

Totodată, despre participarea fiului său la Sunt celebru, scoate-mă de aici!, a spus că Răzvan Botezatu a fost mult prea sensibil și educat.

„Eu îi luam și la bătaie pe acolo. Îi făceam cu capul. Răzvan e prea sincer și prea educat. Altfel n-am știut. Trebuia o cale de mijloc, o să o afle el cu anii”, a adăugat femeia.

ADVERTISEMENT
Adrian Cristea, la momentul adevărului » Ce regret imens are după despărțirea de...
Adrian Cristea, la momentul adevărului » Ce regret imens are după despărțirea de femeia care a spus: „L-am luat pe Adi care era nimeni, nimic”
”Cum poți să trăiești cu 6-7.000 de lei lunar?” A spus ”STOP” și,...
”Cum poți să trăiești cu 6-7.000 de lei lunar?” A spus ”STOP” și, la 26 de ani, a făcut o alegere total surprinzătoare
„Nu am putut să vorbesc”. Jamila, în lacrimi după procesul pe care l-a...
„Nu am putut să vorbesc”. Jamila, în lacrimi după procesul pe care l-a pierdut în războiul pentru „Eclerul la tavă”
Divorț cu scandal! Soția îl amenință, după ce fotbalistul nu i-a mai dat...
Divorț cu scandal! Soția îl amenință, după ce fotbalistul nu i-a mai dat bani ca să-și cumpere apartament
VIDEO Autostrada Moldovei - prima autostradă a României pe care se lucrează integral....
VIDEO Autostrada Moldovei - prima autostradă a României pe care se lucrează integral. Autoritățile însă avertizează
"Mama mea a înnebunit cu capul". Femeie ucisă în bătaie de propriul fiu, în Severin. Sub influența drogurilor, tânărul credea ca mama lui e posedată
Cum sunt tratați românii la o școală din Ungaria. Un vlogger din România...
Cum sunt tratați românii la o școală din Ungaria. Un vlogger din România a filmat totul VIDEO
A plătit 90.000 de euro pentru o datorie de 100 de euro. Cum...
A plătit 90.000 de euro pentru o datorie de 100 de euro. Cum s-au folosit trei români din Spania de alți patru conaționali
Incredibil ce a apărut la mormântul Mioarei Roman la 9 zile după deces!...
Incredibil ce a apărut la mormântul Mioarei Roman la 9 zile după deces! Oana Roman a rămas uimită...
Cafeaua la ibric, pericol pentru sănătatea inimii. Substanța eliberată prin fierbere
Cafeaua la ibric, pericol pentru sănătatea inimii. Substanța eliberată prin fierbere
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe...
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe internet! FOTO
Se întoarce iarna în București. Meteorologii au actualizat prognoza pentru martie 2024
Se întoarce iarna în București. Meteorologii au actualizat prognoza pentru martie 2024
Transnistria nu poate fi apărată fizic decât cu „armament strategic”, adică arsenalul nuclear,...
Transnistria nu poate fi apărată fizic decât cu „armament strategic”, adică arsenalul nuclear, spune un propagandist rus
Singurul județ din România conectat la două autostrăzi și cu aeroport. Va fi...
Singurul județ din România conectat la două autostrăzi și cu aeroport. Va fi un „motor” al economiei