ADVERTISEMENT
Life

Răzvan Botezatu face lumină în telenovela Emily vs. Antena 1: „Prima oară am spus că nu o cred”

Autor: Dan Suta | 25.06.2020 | 20:22
Răzvan Botezatu face lumină în telenovela Emily vs. Antena 1: „Prima oară am spus că nu o cred”
Răzvan Botezatu a intervenit în scandalul de la Antena 1. Sursa foto: Instagram

Răzvan Botezatu a comentat scandalul dintre Emily Burghelea și Antena 1, legat de acuzațiile pe care fosta asistentă de la Acces direct le-a făcut la adresa foștilor ei colegi, și anume că ar ascunde că Vulpița ar fi bătută de Viorel.

ADVERTISEMENT

Răzvan Botezatu, reacție în scandalul de la Antena 1

Răzvan nu a crezut-o la început pe Emily, însă după ce blondina a adus probele pe canalul ei de Youtube, fostul prezentator de la Antena Stars și-a schimbat radical părerea.

Botezatu a comentat și faptul că Vulpița și Viorel au devenit vedete naționale și speră să fie doar un episod pasager, căci nu e foarte încântat de nivelul la care a ajuns televiziunea din România.

ADVERTISEMENT

„Prima oară am spus că nu o cred pe Emily. Apoi, a doua zi, ea a adus acele dovezi, acele discuții cu colegii din redacție din care reieșea faptul că Vulpița ar fi bătută și că nimeni nu trebuie să spună lucrurl ăsta și cumva îl acoperă, atunci am făcut alt live și m-am băgat în gura lupului”, a mărturisit Răzvan Botezatu pentru wowbiz.ro.

„Atunci am și spus că dacă e vorba de un abuz fizic, atunci să vină poliția, să se autosesizeze și să facă o anchetă. Nu contează că e Viorel, nu contează că e Vulpița, că sunt populari. (…) Vulpița este cum este, e o persoană pe care, cred eu, o poți manipula foarte ușor”, a mai spus fostul prezentator.

ADVERTISEMENT

Veronica a mințit, potrivit testului poligraf

În ediția din 25 iunie, lucrurile au luat o turnură neașteptată. Potrivit detectorului de minciuni la care a fost supusă Veronica, Vulpița din Blăgești ar fi mințit că este bătută pentru a atrage atenția, pentru a stârni mila celor din jurul ei.

Aceasta i-a cerut iertare în cele din urmă lui Viorel, însă acesta a spus că nu o poate ierta și că drumurile lor vor fi separate de acum înainte.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!