Life

Răzvan Botezatu intervine în scandalul dintre Raluca Dumitru și Culiță Sterp: ”S-a combinat cu prietena fostei soții!”

Se încing spiritele la Survivor România 2021, iar Culiță intră în scandal cu Raluca Dumitru, motiv pentru Răzvan Botezatu să îl atace pe Faimos.
19.05.2021 | 13:30
Razvan Botezatu intervine in scandalul dintre Raluca Dumitru si Culita Sterp Sa combinat cu prietena fostei sotii
Razvan Botezatu intervine in scandalul dintre Culita Sterp si Raluca Dumitru Sursa foto: Facebook Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lucrurile par să fie din ce în ce mai tensionate în tabăra Faimoșilor, iar ”echipele” de acolo sunt, deja, clar stabilite, certurile lor devenind monumentale.

Culiță Sterp, scandal uriaș cu Raluca Dumitru, la Survivor România

Lucrurile par să se încingă și între Raluca Dumitru și Culiță Sterp, Kanal D difuzând imagini în care cei doi își adresează cuvinte nu tocmai laudative unul la adresa celuilalt.

ADVERTISEMENT

”Ești singura persoană care spune că sunt fake”, îi reproșează Raluca Dumitru lui Culiță Sterp, cearta lor ajungând, la un moment dat să se transforme într-o înfruntare după ce Faimoasa îi aruncă colegului de echipă cu nisip în ochi.

”De ce ești așa țărancă? Ce e comportamentul ăsta de mahala, femeie?”, este replica Faimosului Culiță Sterp, vizibil nervos din cauza scandalului cu bruneta.

ADVERTISEMENT

Iar replicile lui Culiță Sterp la adresa frumoasei Raluca Dumitru l-au făcut pe Răzvan Botezatu să intervină în scandalul dintre ei, atrăgându-i atenția Faimosului că îi pot fi reproșate foarte multe lucruri, mai ales când vine vorba despre comportamentul lui față de cei din jur, mai ales când vine vorba de Survivor ROmânia 2021.

Culita Sterp
Culita Sterp, in scandal cu Raluca Dumitru, la Survivor Romania 2021 Sursa foto: Facebook

”Să nu uităm câteva lucruri: Culiță l-a trădat și pe Jador la Survivor! Despre ce strategii vorbim: Cine este fals? Păi Culiță Sterp ncearcă să o scoată pe Raluca din concurs și o provoacă în fiecare moment. El este singurul care este fals și care face strategii peste strategii”, spune, pentru FANATIK, Răzvan Botezatu, supărat din cale afară că prietena lui cea mai bună a fost jignită, public, de Culiță Sterp, la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT

Răzvan Botezatu îl face praf pe Culiță Sterp

Mai mult decât atât, Răzvan Botezatu îl face praf pe Culiță Sterp, aducându-i acestia aminte că el i-a trădat pe cei apropiați de-a lungul timpului, implicând-o, practic, și pe Carmen de la Sălciua în toată această poveste.

”El s-a combinat cu prietena fostei soții ale sale și acum are un și copil, Culiță Sterp vorbește acum doar despre asta, chiar crede că cineva ar putea uita cum au ajuns ei împreună? Despre ce vorbim? Ce judecăm?”, mai spus, pentru FANATIK, Răzvan Botezatu, amintind, astfel, de momentele în care Culiță Sterp o înșela pe Carmen de la Sălciua pentru a ajunge în brațele femeii care, încă de pe vremea în care făcea nuntă cu artista de muzică populară și de petrecere, mișuna în jurul Faimosului.

ADVERTISEMENT

Cucu, atacat că o vorbește rău pe Raluca Dumitru la Survivor România 2021

În promo-ul difuzat de Kanal D, Cucu spune că, de fapt, Raluca Dumitru este cea care toarnă gaz pe foc în relația dintre Faimoși și că are grijă ca intrigile dintre cele două echipe din cadrul taberei roșii să fie, tot timpul, ”de actualitate”.

”Raluca este o informatoare foarte bună, ea tot timpul stă după copaci să asculte chestii și dup-aia să le spună ușor deformate. Adică face telefonul fără fir. Sunt… neasumați”, susține Cucu, lucru care l-a scos din sărite pe Răzvan Botezatu în momentul în care a văzut imaginile difuzate de promo-ul Survivor România 2021 din această săptămână.

”Și Cucu e un alt pervers. A venit de puțin timp și face strategii și aruncă cu noroi, dar el e singurul care bârfește. Raluca Dumitru nu a zis nimic de Cucu. Dar Cucu, în fața tuturor e doar lapte și miere, iar pe la spate, în testimoniale, aruncă bombe ca să manipuleze părerea telespectatorilor”, susține Răzvan Botezatu.

Faimoșii de la Survivor România 2021, împărțiți în tabere

La ora actuală, situația Faimoșilor pare să fie una mai tensionată ca niciodată la Survivor România 2021. Mai exact, cele două tabere sunt conturate, deja, cât se poate de explicit, el avându-i, de fapt, în centru, pe Zanni și pe Sebastian.

Astfel, în echipa lui Zanni par să fie Faimoșii Sebastian, Cosmin și Raluca Dumitru, iar cei care i se opun acestuia sunt, deja clar, Elena Marin, Culiță Sterp, Cucu și Ștefan, Andreea Lobdă fiind, la ora actuală, singura ”neutră” din echipa roșie de la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT