Life

Răzvan Botezatu și Mara Bănică, în conflict la Sunt celebru, scoate-mă de aici: ”Tu ești un dezbinat din naștere”

Mara Bănică i-a adresat o replică dură lui Răzvan Botezatu, cu care este colegă la Sunt celebru, scoate-mă de aici. De la ce a plecat totul.
13.09.2022 | 00:22
Razvan Botezatu si Mara Banica in conflict la Sunt celebru scoatema de aici Tu esti un dezbinat din nastere
Mara Bănică, replică dură la adresa lui Răzvan Botezatu de la Sunt celebru, scoate-mă de aici. De la ce a plecat totul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul prezentator de la Antena Stars și fosta vedetă de la Antena 1 sunt protagoniștii unui nou conflict la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Cei doi și-au adresat cuvinte grele în ultima ediție a reality show-ului de la Pro TV.

Mara Bănică, replică dură la adresa lui Răzvan Botezatu de la Sunt celebru, scoate-mă de aici. De la ce a plecat totul

Mara Bănică i-a adresat o replică dură lui Răzvan Botezatu, cu care este colegă la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Jurnalista s-a implicat într-o discuție purtată de fostul moderator și Tania Popa pe seama unui pariu referitor la atitudinea lui Cristi Mitrea.

ADVERTISEMENT

Influencerul este ferm convins că luptătorul MMA, care s-a iubit cu Andreea Manea, se va comporta într-un mod destul de neplăcut cu celebra actriță. În plus, vedeta a mai subliniat că nu îi este teamă să pună la bătaie un cartof.

„Voi n-ați pus pariu pe un cartof că… ceva?”, a spus Mara Bănică intervenind în discuția dintre Răzvan Botezatu și Tania Popa, de față fiind și Cristi Mitrea, conform protv.ro.

ADVERTISEMENT

„Câtă răutate poți să ai în tine, femeie? Nu vezi cât venin ai, prin toți porii”, a adăugat fostul prezentator de la Antena Stars, care s-a simțit atacat de întrebarea jurnalistei.

„Tu ești un circar și un cabotin. Ce să mai dezbinăm?! Că tu ești un dezbinat din naștere, a exclamat jurnalista în emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici.

ADVERTISEMENT

„În echipa noastră nu prea ai momente liniștite, nici la prânz, nici seara. Unde te duci încep discuții, la lac sunt discuții peste discuții… am obosit maxim deja”, a menționat Lidia Buble la testimoniale.

Răzvan Botezatu și Mara Bănică, conflicte pe bandă rulantă

Răzvan Botezatu s-a arătat deranjat de atitudinea Marei Bănică, despre care spune că mereu caută motiv de ceartă pentru a rămâne în competiție o perioadă cât mai lungă. Influencerul consideră că este foarte rea cu colegii de echipă.

ADVERTISEMENT

O altă replică aruncată de vedetă la adresa fostului moderator este legată de Lidia Buble. Se pare că jurnalista este ferm convinsă că amicul Ralucăi Dumitru îi distruge imaginea frumoasei blondine.

„Mara încearcă să ne dezbine de aceea a și aruncat-o pe asta, că îi stric eu imaginea Lidiei”, a conchis Răzvan Botezatu.

ADVERTISEMENT