Life

Răzvan Botezatu solicită poliția în cazul soților Stegaru: ”Sunt șocat în aceste momente”

19.06.2020 | 07:55
Razvan Botezatu solicita politia in cazul sotilor Stegaru Sunt socat in aceste momente
ADVERTISEMENT

Răzvan Botezatu s-a retras din televiziune în urmă cu ceva vreme, dar știe ce se întâmplă în spatele camerele de luat vederi. Fostul moderator de la Antena Stars a mărturisit în mediul online că este șocat de cele petrecute în cazul Vulpița agresată fizic de soțul ei, Viorel Stegaru.

Tânărul care locuiește acum la Berlin este uimit că nimeni nu intervine în scandalul de la Antena 1 unde a demisionat Emily Burghelea. De asemenea, Răzvan Botezatu solicită intervenția oamenilor legii pentru a demara o anchetă în acest caz care continuă să ia amploare.

ADVERTISEMENT

„Spune NU violenței. Poliția trebuie să se autosesizeze și să demareze o anchetă. Vă spun sincer că sunt șocat în aceste momente. Am lucrat în televiziune și am văzut multe la viața mea, însă de această dată sunt șocat”, a mărturisit vedeta pe una dintre paginile sale de socializare.

Fostul prezentator Răzvan Botezatu, despre scandalul de la Acces Direct

„Ceea ce văd în presă, ceea ce văd la televizor sau pe Youtube mă șochează. Vorbim de un abuz fizic. Un abuz FIZIC și se pare că este «acoperit» de niște oameni.

ADVERTISEMENT

Nu știm dacă este adevărat sau nu, însă, când toți se războiesc în declarații și care de care vrea să aibă imaginea mai curată, să nu uităm de ea, de Veronica.

Dacă această fată a fost supusă unui abuz fizic de atâta timp și nimeni nu a făcut nimic, atunci situația este foarte gravă! Și dacă se dovedește acest lucru, atunci Viorel trebuie să plătească. 

ADVERTISEMENT

Trăiesc și provin dintr-o familie în care, din păcate, am asistat la scene de violență din cauza tatălui meu, Dumnezeu să-l odihnească. Acele violențe din familie m-au marcat și poate că am rămas cu sechele din copilărie.

Nu vreau să știu ce este în sufletul Veronicăi dacă acest abuz fizic există”, și-a continuat fostul prezentator de la Antena Stars mesajul din mediul online.

ADVERTISEMENT

În plus, Răzvan Botezatu este de părere că Veronica Stegaru poate fi ușor de manipulat pentru că vine de la țară și nu are un intelect prea dezvoltat. Cât despre demisia fostei asistente, Emily Burghelea, nu știe dacă aceasta a spus adevărul sau a înflorit situația.

Fostul prezentator nu este de acord cu violența din familie, precizând că-și dorește, la fel ca toată lumea, să se afle adevărul despre acest caz pentru că în orice există un sâmbure de adevăr”.

 

 

ADVERTISEMENT