Fotbal intern

Răzvan Burleanu a anunţat data când vom afla noul selecţioner de la tineret: “Am vrut să ne asigurăm că avem antrenor la prima reprezentativă”

26.11.2019 | 18:20
Razvan Burleanu a anuntat data cand vom afla noul selectioner de la tineret Am vrut sa ne asiguram ca avem antrenor la prima reprezentativa
ADVERTISEMENT

Răzvan Burleanu a vorbit la conferința de presă despre numirea antrenorului selecționatei de tineret, în timp ce Mirel Rădoi, actualul selecționer al „tricolorilor mici” va deveni principalul de pe banca naționalei mari.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 3.25 este cota pentru ”2 solist” în meciul de baraj Islanda – România. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Răzvan Burleanu a anunțat când vom afla noul selecționer de tineret

„O decizie referitoare la noul selecționer pentru naționala de tineret vom lua în a doua săptămână din decembrie, am programat pe 17 decembrie o ședință de comtitet executiv ceea ce înseamnă că până atunci vom avea o propunere de selecționer”, a spus Răzvan Burleanu.

„Referitor la Adrian Mutu nu pot să vă răspund, pentru că nu am discutat încă pentru un nou antrenor la nivelul naționalei de tieneret, am vrut să ne asigurăm că vom avea antrenor la prima reprezentativă”, a mai spus președintele Federației Române de Fotbal.

ADVERTISEMENT

„Comisia tehnică împreună cu Mihai Stoichiță vor trebui să înainteze o propunere de selecționer”

„După ce vom închide acest subiect, bineînțeles comisia tehnică împreună cu Mihai Stoichiță vor trebui să înainteze o propunere de selecționer și pentru naționala de tineret”, a încheiat Răzvan Burleanu.

„Mandatul lui Mirel Rădoi nu este unul pe termen scurt, de 2-3 meciuri, ci este unul de construcție, pe cel putin doi ani de zile. Este un mandat care presupune mai multe obiective”, a spus Răzvan Burleanu despre mandatul lui Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

„Mirel Rădoi reprezintă varianta numărul 1 pentru FRF. Ne bucurăm că nu am avut antrenori care ne-au refuzat. Comitetul Executiv a votat aceasta propunere în unanimitate”, a precizat președintele FRF.

  • 35 de ani a împlinit Răzvan Burleanu pe 1 iulie