Fotbal international

Răzvan Burleanu a dat lovitura la UEFA! În ce funcție a fost numit

03.06.2019 | 16:25
Răzvan Burleanu a dat lovitura la UEFA fiind numit la conducerea unei comisii extrem de importante (sursă foto: frf.ro)

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a dat lovitura la UEFA fiind numit la conducerea unei comisii extrem de importante. Conducătorul de la Casa Fotbalului a fost până acum prim-vicepreşedinte al Comisiei de Marketing din cadrul forului continental, iar acum a fost ales într-o funcție mai înaltă.

Răzvan Burleanu a dat lovitura la UEFA

Conform al unui comunicat postat pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu a dat lovitura la UEFA și a fost ales în funcția de președinte al Comisiei Media. Decizia reprezintă o premieră, preşedinţia comisiilor revenind potrivit practicilor UEFA doar membrilor Comitetului Executiv al instituţiei, iar în urma acesteia Răzvan Burleanu a fost investit cu un mandat de patru ani.

Printre principalele responsabilităţi ale Comisiei conduse de preşedintele FRF se află elaborarea de propuneri privind abordarea noilor tendinţe din dezvoltarea sectorului media. Comisia consiliază UEFA cu privire la activitatea de PR, fixarea resurselor organizaţionale pentru activităţile media şi colaborarea cu trusturile media europene. Totodată, elaborează propunerile editoriale pentru forul continental şi monitorizează procedurile de acreditare la evenimentele organizate de UEFA.

Răzvan Burleanu îl îmbrățișează pe Gică Hagi după ce FC Viitorul a câștigat Cupa României

Burleanu vrea 6 puncte din meciurile cu Norvegia și Malta

Comitetul Executiv al UEFA a avut loc la sfârșitul lunii mai la Baku (Azerbaidjan), cu ocazia finalei Europa League, care a fost câștigată de Chelsea Londra, scor 4-1 cu rivala Arsenal. Următoare întrunire a Comitetului Executiv al forului continental va avea loc în capitala Sloveniei, Ljubljana, la 24 septembrie.

Pe plan intern, Răzvan Burleanu a anunțat la sfârșitul lunii aprilie că Federația Română de Fotbal este dispusă să co-finanțeze proiectul pentru introducerea sistemului de arbitraj video în Liga 1 Betano: FRF este pregătită să co-finanţeze acest proiect, deşi LPF administrează peste 260 de meciuri într-un sezon competiţional, are mai multe venituri decât FRF”. Referitor la meciurile pe care echipa națională de seniori a României le va juca împotriva Norvegiei și Maltei, șeful de la Casa Fotbalului i-a trasat obiectivul selecționerului Cosmin Contra și i-a cerut câștigarea a șase puncte.