ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Burleanu, atacat de către un fost membru al staff-ului naţionalei!

Pompiliu Popescu a fost demis de către Răzvan Burleanu de la conducerea staff-ului medical al echipei naţionale a României înainte de Campionatul European din Franţa 2016, iar de atunci acesta...
Autor: Daniel Vlad | 23.09.2017 | 10:58

Pompiliu Popescu a fost demis de către Răzvan Burleanu de la conducerea staff-ului medical al echipei naţionale a României înainte de Campionatul European din Franţa 2016, iar de atunci acesta duce un război încontinu cu preşedintele FRF. După ce şi-a anunţat susţinerea publică a membrilor Generaţiei de Aur la alegerile , fostul doctor al primei reprezentative le-a trimis acum o scrisoare  tuturor oamenilor cu drept de vot din Adunarea Generală.

ADVERTISEMENT

Pompiliu Popescu consideră că membrii Adunării Generale trebuie să analizeze foarte atent activitatea de până acum a lui Răzvan Burleanu, iar dacă nu vor observa că fotbalul românesc s-a apropitat de o mare părpastie, atunci lucrurile pot să scape total de sub control. Fostul medic crede că reprezentanţii Generaţiei de Aur de la viitoarele alegeri vor putea redresa situaţia în care a ajuns acum cel mai iubit sport din România.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

“Răzvan Burleanu a contribuit din plin la dezastru!”

În continuare vă prezentăm câteva dintre rândurile pe care Pompiliu Popescu le-a trimis printr-o scrisoare membrilor Adunării Generale.Sunt Dr. Pompiliu Popescu, medicul echipei naţionale a României mai bine de un sfert de secol (1990-2016), medic, frate, părinte pentru toate generaţiile subsecvente de fotbalişti români pe care i-am omenit, tratat, respectat şi iubit. Vin acum şi mă adresez dvs. d-lor preşedinţi ai tuturor cluburilor din ligile I, II, III, seniori, juniori, fotbal feminin, fotbal în sală, AJF şi chiar liga a IV-a (care nu votează), cu rugămintea de a conştientiza că fotbalul românesc se află în punctul de decadenţă maximă şi că există reale posibilităţi de a-l readuce la nivelul de performanţă al “Generaţiei de Aur” pentru care mulţi dintre dvs. aţi empatizat în stradă şi v-aţi simţit mândri că sunteţi români. 

Dezastrul fotbalului românesc în care se află şi la care a contribuit din plin Burleanu, a primit în ultimul timp două importante “guri de oxigen”: 1. În plan material din partea Ordonanţei Guvernamentale pentru ajutorarea sportului românesc de către primăriile locale (5% din bugetul local) 2. În plan afectiv emoţional, cererea tot mai mare din partea dvs. de a veni la conducerea fotbalului românesc a unor mari fotbalişti ai “Generaţiei de Aur” de care sunteţi convinşi şi legaţi sufleteşte că pot face totul pentru redresarea fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

Ultimii 2 ani şi jumătate din cei 26 de ani ca membru al lotului Naţional al României, au fost sub comanda acestui personaj-Burleanu- care mi-a arătat ce dvs. niciodată nu vă veţi închipui: este un om rău, artificial, preocupat numai de (propria) imagine, minciună şi diversiune.

În galerie Foto puteţi să cititi integral scrisoarea medicului Popescu!

25 de ani a fost Pompiliu Popescu medic la echipa naţională!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!