Fotbal international

Răzvan Burleanu a lămurit situația lui Cosmin Contra la națională: ”Nu am discutat cu Hagi”

18.11.2018 | 20:01
Răzvan Burleanu a negat orice discuție cu Gheorghe Hagi și l-a confirmat pe Cosmin Contra la naționala României

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a lămurit situația selecționerului Cosmin Contra la echipa națională a României, spunând că nu se gândește la înlocuirea acestuia. Șeful de la Casa Fotbalului a ținut să precizeze că nu a avut nicio discuție în acest sens cu Gheorghe Hagi.

”În niciun caz nu am discutat cu Hagi şi cred că am încercat să vă obişnuiesc în aceşti patru ani, chiar dacă e o chestiune atipică pentru fotbalul românesc, că atât timp cât suntem sub contract cu un antrenor niciodată nu vom vorbi cu un alt antrenor. Ba mai mult decât atât, în ceea ce îl priveşte pe Cosmin, el se bucură de toată încrederea şi de toată susţinerea noastră”, a declarat președintele FRF la plecarea naționalei în Muntenegru.

Răzvan Burleanu în timpul Adunării Generale a FRF în care a câștigat un nou mandat de președinte
Răzvan Burleanu în timpul Adunării Generale a FRF în care a câștigat un nou mandat de președinte

Răzvan Burleanu a lămurit situația lui Cosmin Contra la națională: ”Lucrurile arată bine în acest moment”

”V-am spus, lucrurile arată bine în acest moment la echipa naţională, arată bine şi la tineret, după cum vedem sunt jucători tineri pe care, în momentul de faţă, îi avem la nivelul primei reprezentative şi atunci când intră o fac bine. Lucrul ăsta nu face decât să ne dea foarte multă speranţă pentru viitor şi în acelaşi timp să putem să construim pentru că ne dorim ca aceste rezultate bune să devină o constantă în fotbalul românesc”, a spus Răzvan Burleanu lămurind astfel situația lui Cosmin Contra la echipa națională.

România a învins Lituania cu scorul de 3-0, în etapa a cincea a Grupei 4 din Divizia C a Ligii Națiunilor și păstrează șanse teoretice de a ocupa primul loc. Pentru a câștiga grupa, ”tricolorii” trebuie să câștige în Muntenegru, iar Lituania să nu piardă în deplasarea din Serbia.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri