Authors

Răzvan Burleanu a ştiut votul în timp real! Cum s-a întâmplat!

19.04.2018 | 20:53
Razvan Burleanu a stiut votul in timp real Cum sa intamplat

Răzvan Burleanu l-a învins zdrobitor pe Ionuţ Lupescu la alegerile pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal, scor 168-78, iar foarte mulţi oameni de fotbal de la noi din ţară şi-au pus întrebarea cum de a fost posibil să se întâmple un asemenea avantaj în favoarea acestuia. Fostul mare internaţional Gică Popescu a avut o părere interesantă, fiind convins că întârzierea anunţului candidaturii l-a făcut pe fostul său coleg să piardă scrutinul: “Răzvan Burleanu a avut foarte mult timp la dispoziţie să îşi pună la punct campania electorală. Ionuţ Lupescu a întrat destul de târziu în luptă, iar lucrul ăsta l-a costat enorm”

Însă şi mai surprinzător a fost modul în care, din timpul calculării voturilor, oamenii din sală ai lui Răzvan Burleanu au explodat de bucurie şi i-au făcut semn acestuia că a câştigat alegerile încă din primul tur, deşi numărătoarea făcută de membrii desemnaţi de Adunarea Generală era în plină desfăşurare. “Bine, mă! Este! Am câştigat”, a fost văzut strigând Felix Grigore din colţul din dreapta al sălii. Ulterior, Gabi Bodescu s-a ridicat de pe scaun şi l-a îmbrăţişat pe fostul şi totodată noul preşedinte FRF. Toate aceste lucruri se întâmplau sub privirile îmărmurite ale lui Mircea Lucescu, Cristi Chivu şi Ionuţ Lupescu.

Răzvan Burleanu a avut oameni peste tot în sală!

Imediat, în sală oamenii au început să se întrebe cum de Răzvan Burleanu a aflat atât de repede că a ajuns la 128 de voturi, fapt care îl făcea să câştige încă din primul tur, deşi numărătoarea pe care membrii desemnaţi o făceau la masă nu era încheiată. FANATIK.RO a aflat că actualul preşedinte al FRF a avut o strategie bine pusă la punct cu oamenii săi, pe care a făcut-o cu o seară înainte de alegeri.

Pe lângă faptul că Răzvan Burleanu avea în comisie un om care ţinea în permanenţă legătura prin semne, în timpul numărării voturilor, cu alţi colegi de ai săi din sală, Felix Grigore şi cu un alt om de-al său numărau voturile în paralel cu cei de la masă. Cei doi au aflat imediat că pe partea stângă sunt puse voturile pentru Răzvan Burleanu, iar pe partea dreaptă erau puse cele pentru Ionuţ Lupescu. Singura dată când oamenii lui Burleanu au avut ceva emoţii s-a întâmplat în momentul în care preşedintele FRF ajunsese la 110 voturi, iar “Kaiserul” ajunsese la 50. În acel moment, 7 voturi consecutive au mers spre partea dreaptă, dar lucrurile s-au calmat atunci când omul din partea stângă a sălii i-a făcut semn lui Grigore că Răzvan Burleanu a ajuns la 128. Din acel moment, lupta pentru Ionuţ Lupescu devenise încheiată.