Aţi lucra cu Lupescu? “Ce să mă înveţe? Împărţirea comisioanelor?”

ALEGERI FRF
Luana Marinescu   
in Stiri sportive
14/03/2018, 11:08
Aţi lucra cu Lupescu? “Ce să mă înveţe? Împărţirea comisioanelor?”

Răzvan Burleanu continuă lupta în declaraţii cu Ionuţ Lupescu înainte de alegerile pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal, care vor avea loc pe 18 aprilie. Actualul preşedinte al FRF spune că n-ar lucra niciodată cu Lupescu şi lansează cu acestă ocazie şi un atac la adresa calităţilor manageriale ale contracadidatului său. 

“N-aş lucra niciodată cu Lupescu! Ce să mă înveţe? Cum se împart comisioanele? Credeţi că cei de la UEFA ştiu ce năzdrăvănii a făcut prin România? Poate în zona tehnică, are experienţă, a şi antrenat”, a răbufnit Burleanu la Pro-X când a fost întrebat dacă ar accepta un tandem cu Ionuţ Lupescu. 

“Să-l chemăm pe Lupescu să ne înveţe!”

“Vreţi să-l chemăm pe domnul Lupescu să ne înveţe cum să ne calificăm la campionatele mondiale?”, a fost replica lui Burleanu când a fost întrebat despre cauzele necalificării României la ultimul Campionat Mondial, cel din Rusia, deşi a fost condusă de cel mai bine plătit selecţioner din istoria echipei naţionale, germanul Christoph Daum. 

Ştirea MOMENTULUI

Manchester City – Huddersfield 5-1! Hattrick realizat de Aguero

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×