Sport

Răzvan Burleanu, atacat înainte de alegerile pentru președinția FRF: „Nici Putin sau Biden n-aveau vreo șansă”

Răzvan Burleanu (37 de ani) este favorit pentru câștigarea celui de-al treilea mandat de președinte al Federației Române de Fotbal. Actualul șef de la „Casa Fotbalului” n-are contracandidat la alegerile din 12 aprilie.
04.04.2022 | 12:52
Razvan Burleanu atacat inainte de alegerile pentru presedintia FRF Nici Putin sau Biden naveau vreo sansa
Răzvan Burleanu, atacat înainte de alegerile pentru președinția FRF: „Nici Putin sau Biden n-aveau vreo șansă”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alegerile pentru președinția FRF se apropie cu pași repezi, dar Răzvan Burleanu rămâne în continuare singurul candidat la scrutinul din 12 aprilie. Fostul șef LPF, Dumitru Dragomir, știe de ce nu s-a mai înscris nimeni în cursă.

Dumitru Dragomir crede că nici Vladimir Putin sau Joe Biden nu l-ar putea învinge pe Răzvan Burleanu

Burleanu putea avea doi contracandidați, dar dosarele acestora au fost respinse de Comisia de verificare a dosarelor de candidatură pentru șefia Federației Române de Fotbal.

ADVERTISEMENT

Sorin Răducanu, fost jucător la Dinamo, și Gabriel Șeitan, fost arbitru și actual scriitor, sunt cele două persoane care și-au dorit să candideze la șefia FRF. Dosarele le-au fost însă respinse, deoarece niciunul nu a fost susținut de măcar cinci cluburi, așa cum prevede regulamentul.

Astfel, Răzvan Burleanu a rămas singurul candidat la alegerile pentru postul de președinte al Federației Române de Fotbal și cel mai probabil va obține al treilea mandat în această funcție.

ADVERTISEMENT

„Nici Vladimir Putin (n.r. – președintele Rusiei) sau Joe Biden (n.r. – președintele Statelor Unite ale Americii) nu aveau vro șansă dacă voiau să candideze la președinția FRF împotriva lui Răzvan Burleanu.

Ai nevoie de servicii și de forță politică dacă vrei să câștigi funcția de președinte la Federația Română de Fotbal”, a declarat Dumitru Dragomir, la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir l-a propus în fruntea fotbalului românesc pe Ciprian Marica, care era invitat în studio la emisiunea „Ora exactă în sport”, dar acesta a refuzat să dea curs inițiativei fostului președinte LPF.

„Îi mulțumesc. I-am mulțumit și personal, îi mulțumesc și pe această cale. Nu-mi doresc (să candideze pentru FRF). Nu cred că este momentul acum, nu cred că ar fi oportun.

ADVERTISEMENT

Cred că pentru a schimba ceva la Federația Română de Fotbal cred că ai nevoie de o echipă, sunt om de echipă și cred că ai nevoie de o astfel de echipă pentru a putea schimba”, a spus Marica.

Ionel Ganea își dorea să candideze împotriva lui Burleanu

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK, Ionel Ganea a dezvăluit că a vrut să candideze la șefia FRF. Fostul internațional susține că acest lucru nu s-a mai întâmplat deoarece regulamentul a fost schimbat pentru a îl favoriza pe actualul președinte de la „Casa Fotbalului”.

„Eu vreau să candidez la Federația Română de Fotbal. Ce să candidez? Că nu pot, din cauza regulamentului! Regulamentul s-a schimbat hop peste noapte în favoarea actualului președinte. Nu e normal! Când am aflat că s-a schimbat regulamentul, ce să faci? E un dezavantaj. Poate nu numai eu, poate mai sunt care vor să candideze.

Trebuie să te propună cinci cluburi. În regulamentul trecut, trebuia să te propună un singur club, iar acum trebuie cinci. Că e AJF, că e club de fotbal… trebuie cinci.

S-a făcut ceva, până acum, din ce s-a promis? Uite ce s-a făcut. O grămadă de echipe și din Liga 2, și din Liga 1, sunt în colaps financiar”, a declarat Ionel Ganea, în exclusivitate, pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT