Sport

Răzvan Burleanu, atacat violent înaintea alegerilor pentru președinția FRF: „E Ceaușescu în miniatură! Astea nu sunt alegeri!”

Florin Prunea, probabil cel mai mare contestatar al lui Răzvan Burleanu, a pus din nou tunurile pe președintele FRF, chiar cu două zile înaintea alegerilor de la Casa Fotbalului.
10.04.2022 | 17:01
Razvan Burleanu atacat violent inaintea alegerilor pentru presedintia FRF E Ceausescu in miniatura Astea nu sunt alegeri
Razvan Burleanu participa la Adunarea Generala a Federatiei Romane de Fotbal, desfasurata la Centrul National de Fotbal de la Mogosoaia, luni 28 iunie 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Răzvan Burleanu (37 de ani) se apropie de câștigarea celui de-al treilea mandat ca președinte al Federației Române de Fotbal, deoarece este singurul candidat la această funcție. Florin Prunea, cel mai aprig contestatar al lui Burleanu, a avut din nou un atac vehement la adresa șefului de la Casa Fotbalului.

Răzvan Burleanu, tamponat din nou de Florin Prunea: „De ce să candidez? Să pățesc și eu ceva?”

Mai mult, fostul mare internațional susține că ar fi candidat la președinția FRF, dacă nu ar fi trebuit să îl înfrunte pe Răzvan Burleanu.

ADVERTISEMENT

„Eu, Florin Prunea, cred că aș fi un președinte de Federație bun. Dacă Răzvan Burleanu nu mai candida, eu candidam. De ce să candidez? Să pățesc și eu ceva?

Au fost mai mulți care au vrut să candideze, precum Ionuț Lupescu, Gică Popescu. Au fost alegeri corecte? Pe Popescu l-au arestat. Așa a ajuns el președinte. Sub comanda cui se întâmplă toate nenorocirile astea? O să fie cel puțin 3-4 oameni care se bagă dacă Burleanu dispare.

ADVERTISEMENT

Astea sunt alegeri? Ce șansă poți să ai când s-au înființat 40 de cluburi peste noapte, iar la două săptămâni după alegeri au dispărut?

Foarte bine că nu candidează nimeni. Trebuie să vadă toată lumea ce se întâmplă. E Ceaușescu în miniatură! Astea nu sunt alegeri! Asta este imaginea Federației Române de Fotbal”, a declarat Florin Prunea, conform digisport.ro.

ADVERTISEMENT

Cu Burleanu președinte, România s-a calificat doar la Euro 2016

Prunea contestă și alegerile Federației în ceea ce privește selecționerul echipei naționale a României. De când a fost numit Burleanu președinte, în 2014, pe banca „tricolorilor” au fost instalați Anghel Iordănescu, Christoph Daum, Cosmin Contra, Mirel Rădoi și Edi Iordănescu.

„N-am fost în stare să punem un antrenor la natională în opt ani de zile. Un antrenor care să ne califice. Atât E posibil așa ceva? Dacă nu te pricepi, puneți niște consilieri lângă tine. Eu știu ce se întâmplă la Federație. Radu Vișan are vreo legătură cu fotbalul? Bodescu are vreo legătură cu fotbalul?

ADVERTISEMENT

Iți trebuie minimum 15 ani să repari ce s-a stricat în ultimii opt ani. Nu văd niciun sens și nu înțeleg de ce se mai cheltuie banii cu aceste alegeri”, a adăugat Prunea.

ADVERTISEMENT