Fotbal intern

Burleanu şi şpriţul la RIN! Lupescu şi-a trimis omul!

FRF a organizat marţi seară o recepţie pentru toţi membrii care au drept de vot la alegerile de miercuri.
17.04.2018 | 21:09
Burleanu si spritul la RIN Lupescu sia trimis omul

Update. Florin Prunea se află printre primii invitaţi care au ajuns la Rin Hotel, acolo unde s-au adunat toţi membrii afiliaţi pentru recepţia FRF din această iarnă. Fostul portar nu mai este membru afiliat FRF şi nici nu mai lucrează pentru vreun club din Liga 1.  Conform gsp, acesta a încercat să se cazeze, iar apoi a rămas la discuţii cu oamenii din fotbalul românesc.


Mircea Sandu a abdicat în urmă cu patru ani, dar Răzvan Burleanu îi continuă obiceriurile. însă de această dată legal. Dacă “Nasul” obişnuia să dea o recepţie cu o seară înainte de alegeri, acolo unde şampania şi vinul nu lipseau de pe mesele alegătorilor, de această dată actualul şef al FRF a avut grijă să ceară aprobarea Adunării Generale pentru astfel de chelmeze.

FANATIK.RO a aflat că Răzvan Burleanu a decis în disperare de cauză să organizeze petrecerea înaintea alegerilor pentru şefia FRF chiar la hotelul RIN, cel care îi aparţine lui Ionuţ Negoiţă. Mai în glumă sau mai în serios angajaţii FRF comentau pe holurile Federaţiei Române de Fotbal. “E tare Răzvan! Dă petrecerea de adio la Negoiţă. Ştie el ce ştie. Păi ăsta votează cu Lupescu şi noi mergem în casa lui?”, vociferau aceştia.

Răzvan Burleanu şi-a sfătuit oameni să nu răspundă la provocări!

FANATIK.RO a aflat că preşedintele FRF, Răzvan Burleanu a avut în cursul zilei de marţi o ultimă şedinţă cu  oamenii săi de încredere şi i-a sfătuit pe aceştia să nu răspundă la nicio provocare care ar putea să vină la recepţia de marţi seară. Acesta le-a mai spus angajaţilor săi că Florin Prunea trebuie evitat în totalitate.

Este cunoscut faptul că în trecut Florin Prunea  a avut un incident cu Gabriel Bodescu chiar la unul dintre hotelurile din Bucureşti, acolo unde în 2015 Răzvan Burleanu dădea o recepţie pentru membrii Adunării Generale chiar cu o seară înainte de o şedinţă a acestora. După incidentul respectiv la faţa locului a venit o ambulanţă, dar ulterior a trebuit să îşi facă apariţia şi o echipă de poliţişti.