Carousel hot news

Răzvan Burleanu, făcut praf de un fost membru al Comisiei Tehnice: “Sper să nu ajungem să facem credit bancar pentru contractul viitorului antrenor!”

Razvan Burleanu, desfiintat de un fost membru in Comisia Tehnica. Marcel Puşcaş a decis să-şi dea demisia din cadrul Comisiei Tehnice a FRF, chiar înaintea şedinţei în care s-a decis soarta...
12.09.2017 | 08:49
Răzvan Burleanu, făcut praf de un fost membru al Comisiei Tehnice:
ADVERTISEMENT

Razvan Burleanu, desfiintat de un fost membru in Comisia Tehnica. Marcel Puşcaş a decis să-şi dea demisia din cadrul Comisiei Tehnice a FRF, chiar înaintea şedinţei în care s-a decis soarta lui Christoph Daum, toate acestea deoarece a ajuns la concluzia că nu este compatibil cu ceea ce se întâmplă acolo – vezi detalii. 

După ce Comisia Tehnică a Federaţiei Române de Fotbal a decis ca Christoph Daum să fie demis cât mai repede posibil din funcţia de selecţioner al echipei naţionale a României, Marcel Puşcaş a postat un mesaj pe Facebook în care a vorbit despre ultimele întâmplări de la FRF. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

“De ce naiba mai e nevoie de Comisia Tehnică?”

“Comisia nu are rol de decizie, ci de sfătuire şi îngrădire a activităţii. Nu te interesează nici aspectele medicale, nici bugetul când stabilieşti un calendar competiţional internaţional. Se invocă faptul că nu e treaba Comisiei bugetul. Păi, cum să nu fie? De exemplu, propui un turneu sau meciuri nu ştiu pe unde şi apoi ţi se transmite că n-avem bani. Atunci de ce mai vorbim? Se lucrează pe teme gata impuse şi cu subiecte deja stabilite, cu informări în loc de rezolvări. Astăzi, de exemplu, aveam pe ordinea de zi informare în privinţa activităţii departamentului tehnic şi analiza ultimelor două meciuri ale echipei naţionale de seniori. Deci ne informează după ce se petrec anumite lucruri. Păi, informarea se face pe mail, ce sens are să ne adunăm inutil?! De ce naiba mai e nevoie de Comisia Tehnic?”, a scris Marcel Puşcaş.

ADVERTISEMENT

Răzvan Burleanu, atacat de Marcel Puşcaş

Acesta a continuat cu săgeţi la adresa preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

“Te-ai înconjurat de foşti mari fotbalişti ca să certifice în faţa lumii deciziile pe care deja le-ai luat? Ar trebui să existe o dezbatere, “e bine, nu e bine” nu să te ascunzi în spatele unor foşti mari fotbalişti. Indiferent însă către cine va fi orientarea pebtru succesorul lui Daum, sper să nu ajungem să facem credit bancar pentru contractul viitorului antrenor al echipei naţionale a României”, a încheiat Marcel Puşcaş.

ADVERTISEMENT

Echipa naţională a României a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Rusia 2018, după eşecul de la Podgorica, scor 0-1, cu reprezentativa Muntenegrului. Toate meciurile echipelor româneşti sunt LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro. CLICK aici pentru a citi toate ştirile zilei din sport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri