Cele mai citite

“Nu doream Serbia, dar obiectivul este câştigarea grupei!”

Răzvan Burleanu a mărturisit că deşi nu dorea să picăm cu Serbia, totuşi Cosmin Contra va avea obiectiv câştigarea grupei.
24.01.2018 | 14:39

Răzvan Burleanu a vorbit imediat după tragerea la sorţi a grupelor pentru din Liga Naţiunilor şi este convins că deşi tricolorii vor avea de întâlnit adversari tari, totuşi România se va califica.În primul rând este bine că am picat într-o grupă de 4 şi vom avea mai multe meciuri de jucat. Avem două şanse de calificare la Euro 2020 şi vom încerca să profităm de una dintre ele. Nu imi doream să jucăm cu Serbia, dar trebuie să arătăm că nu suntem mai prejos faţă de această naţională. 

Toţi colegii mei din staff-ul tehnic al naţionalei României vor lupta pentru calificare. Sunt sigur că şi jucătorii care vor ajunge la lot tot cu acest gând vor lupta. Mutu şi Cosmin Contra mi-au spus că avem şanse de calificare, deoarece până în toamnă se vor mai întâmpla lucrui noi atât la noi, cât şi la sârbi. Şi Serbia o să fie într-un schimb de generaţie”, a spus Burleanu.

Primul meci îl vom juca fără spectatori

Preşedintele FRF a mărturisit că un meci de pe teren propriu tricolorii îl vor disputa fără spectatori. “Aşteptăm să vedem care o să fie acum ţintarul acestor jocuri, deoarece primul meci de pe teren propriu o să fim nevoiţi să îl disputăm fără spectatori. De asta am spus că am avut şansa să pică într-o grup de patru.

Fanii României vor avea o şansă în plus să vadă mai multe meciuri ale României de pe terenul nostru propriu. Dacă picam într-o grupă de trei, atunci şansele evident că erau mai mici să asistăm la partide la noi în ţară. Eu sper că până la urmă România o să se califice la Campionatul European din 2020. Obiectivul nostru este câştigarea grupei”, a încheiat Burleanu.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri