Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Răzvan Burleanu, în tribune lângă cel mai important om din UEFA la Slovacia – România. Cine i-a fost alături președintelui FRF. Foto

Răzvan Burleanu urmărește din tribune Slovacia - România alături de Aleksander Ceferin, președintele UEFA. Companie de lux pentru șeful Federației Române de Fotbal.
Razvan Burleanu in tribune langa cel mai important om din UEFA la Slovacia  Romania Cine ia fost alaturi presedintelui FRF Foto
Răzvan Burleanu a fost surprins alături de Aleksander Ceferin în Slovacia - România la EURO 2024. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Răzvan Burleanu este prezent în tribunele arenei Deutsche Bank Park, din Frankfurt, la Slovacia – România, în etapa a 3-a din Grupa E la EURO 2024. „Tricolorii” sunt aproape de calificarea în „optimi” la turneul final din Germania. Președintele Federației Române de Fotbal (FRF) a avut parte de o companie de lux.

Răzvan Burleanu, în tribune lângă cel mai important om din UEFA la Slovacia – România. Cine i-a fost alături președintelui FRF

Răzvan Burleanu a urmărit pe viu mai multe partide de top de la EURO 2024. Șeful fotbalului românesc nu putea lipsi de la Slovacia – România, meciul decisiv al naționalei lui Edi Iordănescu pentru calificarea în „optimile” de finală.

ADVERTISEMENT

La fel ca la precedentele apariții, Răzvan Burleanu a avut parte de o companie de lux. Președintele FRF a urmărit partida de pe Deutsche Bank Park din Frankfurt alături de președintele UEFA, slovenul Aleksander Ceferin.

Totodată, Marcel Ciolacu, premierul României, consilierul său Victor Ponta, dar și vicepremierul Marian Neacșu au fost surprinși lângă Răzvan Burleanu. Un rând mai jos poate fi surprins marele antrenor spaniol Rafael Benitez sau Ionuț Lupescu, observator tehnic din partea UEFA.

ADVERTISEMENT
Răzvan Burleanu tribune Slovacia - România
Răzvan Burleanu a fost surprins alături de Aleksander Ceferin în Slovacia – România la EURO 2024. Foto: sport.pictures.eu.

Răzvan Burleanu a făcut turul EURO 2024

Răzvan Burleanu a fost prezent pe stadioanele din Munchen și Koln la meciurile naționalei României cu Ucraina (3-0), respectiv Belgia (0-2). Totuși, președintele FRF a profitat de timpul petrecut în Germania și a mers la alte partide de top de la EURO 2024.

Șeful de la Casa Fotbalului a fost în tribune la meciul de deschidere Germania – Scoția (5-1), la Munchen și l-a urmărit pe viu pe Cristiano Ronaldo în Portugalia – Cehia (2-1) la Leipzig. Totodată, Răzvan Burleanu a urmărit Spania – Italia (1-0) de lângă Regele Spaniei.

ADVERTISEMENT

Pe lângă președinte al FRF, Răzvan Burleanu este membru în consiliul FIFA din partea UEFA, dar și membru în Comitetul Executiv al UEFA. Șeful fotbalului românesc a făcut senzație și la Cupa Mondială din Qatar (2022), când a fost surprins în compania unor personalități ale fotbalului.

Răzvan Burleanu a fost în vestiarul echipei naționale după Belgia – România 2-0

România a pierdut cu Belgia, scor 0-2, în a doua etapă din Grupa E de la EURO 2024. „Tricolorii” nu au putut repeta performanța din prima etapă cu Ucraina, scor 3-0, împotriva unei naționale mult mai valoroase.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu au fost în vestiarul naționalei României, după înfrângerea de la Koln. „Erau amărâți, nu pot să spun că era fericire în vestiar, dar se încurajau și spuneau că se poate repara orice oricând.

La multe echipe apar fel și fel de certuri de vestiar, dar nu este cazul la români. Se pare că acest Campionat European ne-a unit foarte mult din punct de vedere al echipei și uniunea asta este și cu staff-ul și cu suporterii. Și amărăciunea pe care o sesizezi uneori în tribune este un stimul pentru toată lumea”, a declarat Mihai Stoichiță la FANATIK LA EURO.

Articol realizat cu sprijinul VODAFONE, partener de conectivitate al FANATIK la Euro 2024. 

ADVERTISEMENT