Sport

Răzvan Burleanu, mesaj special pentru Gheorghe Hagi: „FRF, întotdeauna deschisă la o colaborare”

Răzvan Burleanu a avut un mesaj pentru Gică Hagi după ce a fost cerut selecționer la naționala României de către Adrian Mititelu.
28.05.2023 | 18:38
Razvan Burleanu mesaj special pentru Gheorghe Hagi FRF intotdeauna deschisa la o colaborare
Răzvan Burleanu a avut un mesaj pentru Gică Hagi după ce a fost cerut selecționer la naționala României. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a scris istorie pe banca Farului, echipă pe care o conduce și cu care a devenit campion în acest sezon de SuperLiga. Performanța „Regelui” i-a impresionat pe oamenii de fotbal din România. Adrian Mititelu este de părere că Gică Hagi este singurul care poate scoate naționala României din impas și l-a cerut selecționer în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Răzvan Burleanu, mesaj pentru Gică Hagi: „FRF va fi întotdeauna deschisă la o colaborare”

Răzvan Burleanu a comentat această posibilitate și a mărturisit că Gică Hagi va avea întotdeauna ușile deschise la negocierile cu Federația Română de Fotbal referitor la preluarea postului de selecționer al României. Președintele FRF a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Gică Hagi, după ce a câștigat titlul cu Farul.

ADVERTISEMENT

„Nu aș vrea să mai dăm timpul înapoi. Și el a făcut tot ce era posibil la momentul respectiv. Am mai spus-o și cu alte ocazii, FRF va fi întotdeauna deschisă la o colaborare cu unul dintre puținii mari jucători ai României care și-a riscat toți banii, i-a investit înapoi în fotbal.

Care a contribuit în ultimii 8-9 ani de zile la acest proces de a inspira și alte cluburi din România să investească la nivel de copii și juniori. 

ADVERTISEMENT

Dacă ne uităm la Farul Constanța și la performanța de anul acesta, care vine și după performanța Viitorului de acum câțiva ani, trebuie să ne uităm și din această perspectivă”, a declarat Răzvan Burleanu.

Gică Hagi are ușile deschise pentru a prelua naționala României

Răzvan Burleanu l-a ofertat pe Gică Hagi și în urmă cu doi ani pentru a prelua naționala României, după demisia lui Mirel Rădoi. Totuși, managerul tehnic al Farului a refuzat, deoarece nu putea să fie acționar al „marinarilor” și selecționer al României în același timp.

ADVERTISEMENT

„Dacă acum 8-9 ani în România aveam un singur club care făcea o treabă foarte bună la nivel de copii și juniori, acum avem 7-8 echipe care se bat de la egal la egal”, a spus Răzvan Burleanu.

„Nu pot fi în mai multe locuri deodată. Îmi place să fiu responsabil și să mă dedic 100%. Îmi asum ce fac și vreau să-mi îndeplinesc obiectivele la Farul Îi mulțumesc lui Răzvan Burleanu că a vrut să vorbească cu mine, că s-a gândit la mine.

ADVERTISEMENT

Am fost foarte clar acum. Dacă se va putea vreodată să vin la națională? Nu știu, vom vedea”, spunea Gică Hagi, după ce a refuzat oferta lui Răzvan Burleanu.

Răzvan Burleanu a anunțat obiectivul României pentru „dubla” cu Kosovo și Elveția

România urmează să dispute meciurile din etapa a 3-a și a 4-a din preliminariile Euro 2024, după debutul cu dreptul din martie. Pe 16 iunie, „tricolorii” joacă în deplasare cu Kosovo, în timp ce trei zile mai târziu, tot pe teren străin, o înfruntă pe Elveția. Totodată, președintele FRF a vorbit despre posibilitatea ca meciul împotriva „kosovarilor” să nu se dispute la Priștina după conflictele dintre forțele speciale kosovare și ofițerii autoguvernamentali sârbi.

„Dacă în luna martie obiectivul cu care am lucrat a fost acela de a câștiga 6 puncte, pe care am și reușit să-l îndeplinim, pentru luna iunie obiectivul cu care echipa națională lucrează și pornește această campanie este de a câștiga 4 puncte.

Urmărim aceste incidente de la graniță, am văzut și decizia președintelui Serbiei. Ne așteptăm totuși sau ne dorim mai bine spus ca până la ora jocului nivelul acesta de tensiune să scadă, astfel încât meciul să se poată disputa în condiții de siguranță. 

În momentul de față nu se lucrează cu un scenariu de a se muta meciul, suntem într-un dialog atât cu UEFA cât și cu colegii din federația din Kosovo, astfel încât dacă se va întâmpla ceva în săptămânile următoare până la ora jocului cu siguranță vă vom anunța astfel încât și suporterii noștri să se poată pregăti din timp. Dar în momentul de față toate elementele duc în această direcție, că meciul se va disputa la Priștina”, au fost cuvintele lui Răzvan Burleanu.

ADVERTISEMENT