Sport

Răzvan Burleanu nu exclude înlocuirea lui Florin Bratu la naționala României U21: „Rezultatul analizei va fi în maximum 2 săptămâni!”

Răzvan Burleanu a vorbit despre mandatele antrenorilor de la nivelul loturilor de juniori, inclusiv al naționalei României U21, post ocupat în acest moment de Florin Bratu.
05.08.2022 | 21:35
Razvan Burleanu nu exclude inlocuirea lui Florin Bratu la nationala Romaniei U21 Rezultatul analizei va fi in maximum 2 saptamani
Răzvan Burleanu nu exclude înlocuirea lui Florin Bratu la naționala României U21. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Președintele Federației Române de Fotbal ia în calcul o posibilă înlocuire a lui Florin Bratu, însă analiza aparține Comisiei Tehnice, iar rezultatul va fi prezentat în maximum două săptămâni.

Răzvan Burleanu nu exclude înlocuirea lui Florin Bratu la naționala României U21

Răzvan Burleanu a vorbit despre analiza pe care Comisia Tehnică o face în prezent pentru toți antrenorii loturilor de juniori. Postul lui Florin Bratu este în pericol, jocul prestat de fotbaliștii naționalei U21 nefiind unul convingător.

ADVERTISEMENT

„Mandatele tuturor antrenorilor de la nivel de loturi de juniori sunt sub analiza Comisiei Tehnice, urmând ca în maximum două săptămâni să putem să prezentăm lista tuturor antrenorilor pe care îi vom avea alături de tricolor, de la Under-21 până la Under-15, atât pentru fotbal masculin cât şi fotbalul feminin.

E vorba doar de o analiză la nivelul comisiei tehnice, rezultatul acestei analize urmând să fie prezentat în maximum două săptămâni.

ADVERTISEMENT

Şi naţionala U20 s-a aflat sub analiză, lui Bogdan Lobonţ nu i s-a mai prelungit contractul. La fel, în următoarele două săptămâni colegii din departamentul tehnic vor prezenta şi noul nume al selecţionerului pentru România Under-20”, a spus Răzvan Burleanu.

  • 42 de ani a împlinit Florin Bratu pe 2 ianuarie

Florin Bratu a avut doar meciuri amicale la naționala U21

Naționala U21 este calificată direct la Campionatul European de Tineret, România fiind țară gazdă, iar Florin Bratu a strâns opt meciuri pe banca tehnică a „tricolorilor mici”, însă toate partidele au fost amicale.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, România U21 a reușit să se impună în doar două partide, a remizat de două ori și a pierdut patru confruntări, jocul fiind și el pus sub semnul întrebării.

Meciurile lui Florin Bratu pe banca tehnică a naționalei U21:

  • România U21-Georgia U21 1-1
  • Suedia U21-România U21 0-1
  • România U21-Mexic U21 1-3
  • Italia U21-România U21 4-2
  • România U21-Finlanda U21 2-1
  • Maroc U21-România U21 2-2
  • Georgia U21-România U21 2-0
  • Slovacia U21-România U21 4-3
ADVERTISEMENT