Sport

Răzvan Burleanu participă la Tottenham Hotspur – Internazionale Milano în Champions League! Cine l-a invitat pe șeful FRF

28.11.2018 | 15:01
Razvan Burleanu participa la Tottenham Hotspur  Internazionale Milano in Champions League Cine la invitat pe seful FRF

Șeful fotbalului românesc, Răzvan Burleanu merge în această seară la partida Tottenham Hotspur – Internazionale Milano din UEFA Champions League! Preşedintele FRF se află în Londra acolo unde participă la câteva sesiuni de lucru alături de conducerea Federației de Fotbal din Anglia. Întreaga acţiune se întâmplă în cadrul colaborării strategice care se dezvoltă între cele două Federații.

Astfel, la invitaţia omologului său, Greg Clarke, preşedintele Federaţiei de fotbal din Albion, Răzvan Burleanu are o serie de întâlniri cu manageri din cadrul forului englez aceștia fiind responsabili pe mai multe zone de activitate. Dezvoltarea fotbalistică, relațiile internaționale, management financiar și cercetarea sunt punctele fierbinți de pe lista șefului FRF. Totodată, pe agenda sa se mai află și întâlnirea cu managerii operaționali ai stadionului Wembley. De remarcat că în vară și Greg Clarke a venit în România, acum Burleanu întorcându-i practic vizita acestuia.

Răzvan Burleanu merge la Tottenham Hotspur - Internazionale Milano! (4) Presedintele FRF Razvan Burleanu participa la conferinta de presa in cadrul careia este anuntata lansarea de catre Federatia Romna de Fotbal si Editura NICULESCU a unui manual auxiliar de matemateca, parte din programul national ”Federatia Romana de Fotbal sustine educatia”, in Cluj-Napoca, duminica, 27 martie 2016. MIRCEA ROSCA / SPORTPICTURES
Răzvan Burleanu a participat la mai multe acțiuni alături de manageri din Federația engleză de fotbal

Răzvan Burleanu merge la Tottenham Hotspur – Internazionale Milano!

Până să meargă în tribunele arenei celor de la Tottenham pentru a urmări partida din Liga Campionilor disputată de Hotspur împotriva italienilor de la Internazionale Milano, Răzvan Burleanu a mai avut în agendă și participarea la ședința celui mai important organism executiv al fotbalului englez, FA Board.

Tottenham și Inter joacă în grupa B pentru calificarea în primăvara europeană. Englezii sunt pe locul 3 cu 4 puncte obținute până în acest moment. O singură victorie au londonezii, 2-1 cu olandezii de la PSV Eindhoven și un rezultat de egalitate, în deplasare cu aceeași echipă. Inter este pe 2 cu 7 puncte scoase după patru jocuri. În tur, italienii s-au impus cu 2-1  pe San Siro. Christian Ericksen a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 53, dar Mauro Icardi a restabilit egalitatea cu patru minute înaintea ultimului fluier. Mai mult de atât, Matias Vecino a dat lovitura în prelungiri și a adus toate punctele pentru gruparea lui Luciano Spaletti.

  • 22.00 este ora la care se va disputa partida Tottenham Hotspur – Internazionale Milano