Fotbal intern

Răzvan Burleanu, prima reacție în cazul Astra – FCSB! ”Comisiile trebuie să facă lumină!”

30.03.2019 | 19:56
Razvan Burleanu prima reactie in cazul Astra  FCSB Comisiile trebuie sa faca lumina

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu a oferit prima reacție în cazul Astra – FCSB! Astfel, totul a plecat după ce conducerea oltenilor a sesizat FRF-ul în urma succesului înregistrat de echipa lui Mihai Teja la Giurgiu. Cei de la Universitatea au invocat mai multe articole din regulament și au indicat clar că echipa gazdă avea datorii față de patronul oaspeților, Gigi Becali.

Răzvan Burleanu, prima reacție în cazul Astra – FCSB!

“Comisiile sunt organisme independente şi aşteptăm şi noi ca administratie primele înfăţişări. Nu ştiu ce să spun mai mult. Atât federaţia cât şi Craiova, după cum stiţi, ne-am sesizat pe această temă. Indiferent ce opinie aş avea eu, asta nu înseamnă că şi Comisia trebuie să decidă din această perspectivă”, a declarat Răzvan Burleanu atunci când a fost chestionat despre subiect. 

Argumentul celor de la Astra Giurgiu a fost unul clar. “Considerăm că existența unui contract de împrumut încalcă principiile de integritate a competiției, așa cum sunt acestea definite prin Statutele și Regulamentele Federației Române de Fotbal. Este de notorietate și de necontestat că George Becali e principalul finanțator al FCSB. Prin acordarea împrumutului, Becali a devenit și finanțator al clubului Astra Giurgiu, fapt care îl aduce într-o evidentă poziție de incompatibilitate, el fiind în măsură să influențeze deciziile ambelor cluburi

Răzvan Burleanu, prima reacție în cazul Astra - FCSB! Burleanu
Răzvan Burleanu așteaptă un răspuns din partea Comisiilor

FCSB riscă retrogradarea

Gigi Becali s-a supărat rău de tot atunci când a auzit de demersul oltenilor. Cu toate acestea, conducerea Universității Craiova a anunțat că așteaptă primele măsuri. Marcel Popescu, preşedintele clubului din Bănie, a comentat în premieră pentru FANATIK.RO despre ancheta începută de Comisia de Disciplină a FRF. “Nu doresc să discut despre o anchetă declanșată de Federația Română de Fotbal.

Dar, dacă doriți o părere personală, conformă cu regulamentele în vigoare, există o probabilitate foarte mare ca, anul viitor, FCSB să joace în Liga a 2-a”, a declarat Popescu, pentru FANATIK.RO.

  • 3 este locul pe care îl ocupă FCSB în clasamentul Ligii 1 Betano