Sport

Răzvan Burleanu și Gigi Becali, schimb dur de replici după derapajul sexist al patronului FCSB: ”Întâlnirea dintre noi doi nu mai poate avea loc” / ”Caută motive de ceartă cu mine”. Update exclusiv

Răzvan Burleanu a avut o reacție tranșantă pentru FANATIK după derapajul lui Gigi Becali la adresa arbitrei Iuliana Demetrescu. Cum a răspuns patronul FCSB.
06.05.2023 | 19:10
Razvan Burleanu si Gigi Becali schimb dur de replici dupa derapajul sexist al patronului FCSB Intalnirea dintre noi doi nu mai poate avea loc  Cauta motive de cearta cu mine Update exclusiv
Răzvan Burleanu a avut o reacție tranșantă după declarațiile lui Gigi Becali la adresa arbitrului Iuliana Demetrescu. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT
06-05-2023
16:15

Gigi Becali, răspuns tranșant pentru Răzvan Burleanu

Patronul FCSB, Gigi Becali, i-a dat un răspuns acid președintelui FRF, Răzvan Burleanu, după ce acesta l-a criticat pentru afirmațiile făcute la adresa arbitrului Iuliana Demetrescu, care a condus la centru meciul FC Voluntari – CS Mioveni, din etapa a 7-a a play-out-ului din SuperLiga.

”Să fie clar pentru toată lumea ceea ce vă voi declara acum. Nu îmi voi cere scuze nimănui. Eu nu am jignit-o deloc pe acea femeie. Dăcă cineva o lovește cu mingea în sâni ce face? Tată, eu chiar vorbesc serios și nu vreau ca femeia aia să se simtă jignită. Nu mi-a făcut nimic și nici eu nu i-am făcut ceva. Am spus de sâni, păi nu are sâni? Cu ce am jignit-o?

Răzvan Burleanu începe să se comporte ca un copil mic și văd că el caută acum motive de ceartă cu mine și se supără aiurea. Nu mai vrea să se întâlnească cu mine? Foarte bine! Dar atunci de ce îl pune pe Stoichiță să mă sune? Și azi Stoichiță m-a sunat.

Eu nu vreau scandal cu FRF, dar văd că ei mă amenință pe mine cu nu știu ce comisie și tot ei mă sună prin Stochiță. Păi așa merge treaba? Nu vreau să îmi stric sfârșitul de săptămână cu Burleanu și cu supărările lui, dar să îi transmiteți că nu îmi voi cere nicio scuză și că nu am nimic cu fata aia arbitru”, a declarat Becali, pentru prosport.ro.

Gigi Becali a avut o reacție halucinantă la adresa Iulianei Demetrescu, arbitrul pe care CCA l-a delegat la partida care a deschis runda cu numărul 7 din SuperLiga, FC Voluntari – CS Mioveni, scor 1-0. Patronul roș-albaștrilor, în continuare, nu este de acord ca meciurile de fotbal masculin să fie arbitrate de femei.

Răzvan Burleanu, reacție tranșantă după derapajul sexist al lui Gigi Becali la adresa arbitrului Iuliana Demetrescu: „Am fost mâhnit”

Gigi Becali a avut un derapaj sexist după meciul arbitrat de Iuliana Demetrescu pe Stadionul „Anghel Iordănescu”. Răzvan Burleanu a fost extrem de iritat după declarațiile făcute de patronul de la FCSB. În exclusivitate pentru FANATIK, președintele Federației Române de Fotbal a avut o reacție dură și a mărturisit că întâlnirea care trebuia să aibă loc la sediul FRF nu va mai exista.

ADVERTISEMENT

„Am fost mâhnit să văd declarațiile domnului George Becali, niște afirmații care consider că nu au ce căuta în societatea contemporană. România este un stat modern, iar Federația Română de Fotbal împărtășește valorile europene, motiv pentru care nu va accepta niciodată astfel de remarci, care ne duc cu gândul la un ev mediu patriarhal.

Iuliana Demetrescu este unul dintre cei mai apreciați arbitri din fotbalul feminin la nivel internațional și va reprezenta România la Campionatul Mondial din această vară, în Australia și Noua Zeelandă.

ADVERTISEMENT

„O întâlnire între mine și domnia sa nu poate să aibă loc”

Ieșirea domnului Becali după meciul pe care Iuliana l-a condus în Superligă, Voluntari – Mioveni, unde prestația acesteia a fost apreciată atât de jucători, cât și de antrenorii celor două echipe, este în complet dezacord cu principiile unei societăți europene, așa cum ne dorim să fim”, a declarat Răzvan Burleanu, pentru FANATIK.

Totodată, Răzvan Burleanu nu s-a ferit să-l „înțepe” pe Gigi Becali vizavi de situația de la FCSB, acolo unde patronul se implică inclusiv în deciziile tactice ale echipei pe care o finanțează. Președintele FRF așteaptă ca Gigi Becali să iasă public și să recunoască faptul că a greșit.

ADVERTISEMENT

„Profilul unui patron, care se consideră stăpân în relația cu proprii antrenori și jucători, și care are un comportament discriminator pe criterii de gen și nu numai, nu are un viitor în fotbalul european. În aceste condiții, având în vedere diferențele de valori și viziune pe care le avem, consider că o întâlnire între mine și domnia sa nu poate să aibă loc”, a mai spus Răzvan Burleanu.

Aștept ca domnul Becali să arate bărbăția despre care ne vorbește și să aibă curajul și demnitatea de a recunoaște că a greșit, să iasă public și să prezinte scuze Iulianei Demetrescu și celorlalte femei din fotbalul românesc, și nu numai, care s-au simțit lezate de declarațiile acestuia. Apoi, vom putea discuta din nou despre o întâlnire între mine și dumnealui”, a declarat Răzvan Burleanu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali va fi reclamat de FRF la Comisia de Etică și Disciplină

Federația Română de Fotbal a anunțat că Gigi Becali va fi reclamat la Comisia de Etică și Disciplină, iar sancțiunile ar putea fi extrem de dure. „Am văzut meciul Voluntari – Mioveni! Arbitru a fost o femeie (n.r. Iuliana Demetrescu), cu sânii în vânt pe teren!

Ați mai pomenit așa ceva? Asta ne mai trebuia! Unde se dezbracă ea înainte de meci? Ce este asta? Știu, așa este în vestul Europei, asta este moda, dar de ce trebuie să facem și noi așa? Du-te la fotbal feminin”, a spus Gigi Becali, potrivit prosport.ro.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,55 este cota pentru „ambele echipe înscriu sau peste 2,5” la meciul FCSB – Sepsi

ADVERTISEMENT