Fotbal intern

Cum a trăit Răzvan Burleanu partida România – Lituania: „Trebuie să îi batem pe ăștia!”

Cum a trait Razvan Burleanu partida Romania  Lituania Trebuie sa ii batem pe astia

Răzvan Burleanu s-a aflat în loja oficială la partida câștigată de România cu Lituania, scor 3-0, în etapa a cincea a Ligii Națiunilor. FANATIK.RO vă prezintă cum a trăit președintele Federației Române de Fotbal partida care ne ține în joc pentru câștigarea grupei din noua competiție UEFA.

La o zi după ce a fost la Cluj, la meciul tricolorilor mici în compania Belgiei și încheiat cu scorul de 3-3, președintele FRF s-a aflat din nou în loja oficială, de data aceasta la partida cu Lituania. Chiar dacă jocul României a fost unul destul de bun în prima repriză, Burleanu avea mari emoții la pauză. „Trebuie să îi batem neapărat pe ăștia, să păstrăm șanse la calificare și în ultima zi”, a spus președintele FRF apropiaților săi din lojă. Acesta se temea de faptul că trupa lui Contra ar putea să reducă turațiile și să îi aducă în joc pe baltici, fapt ce s-a întâmplat și la partida câștigată in extremis la Vilnius, cu un gol în prelungiri al lui Alex Maxim.

Răzvan Burleanu a plecat liniștit de la partida România – Lituania

Emoțiile președintelui FRF au fost risipite în debutul celei de-a doua reprize, după golul reușit de Claudiu Keșeru imediat după pauză. Execuția lui Nicușor Stanciu a fost punctul culminant al unei evoluții excelente a naționalei României, iar Burleanu a putut să plece liniștit de la partidă, încrezător în șansele destul de mici pe care România le mai are la câștigarea grupei.

Interesant este însă faptul că Burleanu nu a mai așteptat să discute cu jucătorii. El a fost unul dintre primii care au plecat de la stadion, fiind urmat imediat după aceea de secretarul general al FRF, Gabriel Bodescu. (vezi galerie foto)

Următorul duel al României este la Podgorica, cu Muntenegru. Partida va avea loc marți, 20 octombrie, de la ora 21:45.