Aliat puternic pierdut la potou. Cum s-a rupt prietenia cu Rotaru!

ALEGERI FRF
Daniel Vlad   
in Fotbal intern
17/04/2018, 20:24
Aliat puternic pierdut la potou. Cum s-a rupt prietenia cu Rotaru!

Îl învinge Ionuţ Lupescu pe Răzvan Burleanu? Răspunsul îl vom afla în după-amiaza zilei de miercuri, dar deja actualul preşedintele al FRF a început să tremure serios după ce a început să îşi dea seama că tot mai mulţi oameni din fotbalul românesc îl sprijină pe fostul mare internaţional. O lovitură grea primită de  omul care l-a învins în urmă cu patru ani pe Vasile Avram în marea finală a fost după ce a aflat că a pierdut voturile venite din partea cluburilor a două oraşe importante.

FANATIK.RO a aflat că Mihai Rotaru, patronul celor de la CS Universitatea Craiova, nu îi va da votul lui Răzvan Burleanu.  La rândul său nici Bacăul, oraşul natal al şefului FRF, nu mai este de partea lui Burleanu, deoarece omul numărul unu din fotbalul românesc nu mai e în relaţii bune cu preşedintele AJF Bacău, Cristi Sava. În urmă cu patru ani Burleanu s-a bazat pe voturile cluburilor din această regiune.

Răzvan Burleanu nu a mai dat de Rotaru!

Însă foarte multă lume s-a întrebat de ce nici Mihai Rotaru, patronul celor de la Craiova, nu mai este de partea lui Răzvan Burleanu, deşi în cei patru ani de mandat ai actualului preşedinte cei de la FRF le-au făcut destule avantaje celor de la CSU Craiova în lupta acestora cu Adrian Mititelu. De foarte multe ori patronul echipei FC U Craiova din Liga 4 s-a plâns de lucrul respectiv.

FANATIK.RO a aflat că Mihai Rotaru s-a supărat pe conducerea Federaţiei Române de Fotbal, deoarece oamenii lui Burleanu nu au dorit să schimbe data meciului din sferturile Cupei României pe care Craiova l-a câştigat împotriva lui Dinamo, scor 1-0. Oltenii doreau ca data disputei respective să le fie mutată de pe 6 martie pe 11 martie. Astfel, preşedintele FRF a încercat să cadă la pace cu Rotaru în timpul campaniei sale electorale, dar finanţatorul celor de la CS U Craiova nici măcar nu le-a mai răspuns la telefon oamenilor lui Burleanu!

Închide ×