Sport

„Răzvan Burleanu și-a făcut plinul, poate să cadă!”. Mitică Dragomir anunță când va fi finalul președintelui FRF în fruntea fotbalului românesc

Mitică Dragomir, un aspru critic al actualului președinte al Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a spus când va fi finalul acestuia în fruntea fotbalului autohton.
31.05.2024 | 11:31
Razvan Burleanu sia facut plinul poate sa cada Mitica Dragomir anunta cand va fi finalul presedintelui FRF in fruntea fotbalului romanesc
Răzvan Burleanu își va alege singur finalul la FRF / Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a făcut senzație într-o nouă emisiune MAX Profețiile lui Mitică, alături de moderatorul Horia Ivanovici. Emisiunea poate fi văzută pe website, în direct, în fiecare luni, de la 13:30.

Mitică Dragomir anunță finalul lui Burleanu

Duelul de la distanță dintre Mircea Sandu și Răzvan Burleanu continuă, chiar și după un deceniu. Mitică Dragomir îl elogiază pe fostul președinte al Federației Române de Fotbal, iar pe Răzvan Burleanu îl critică pentru rezultate.

ADVERTISEMENT

„Dom’le, și-a făcut plinul, poate să cadă. Burleanu n-a fost băiat prost, n-a prea deranjat pe nimeni. N-a făcut nimic pentru fotbal. Dacă îl compari cu Mircea Sandu, ăla a făcut așa: stadioane, clădiri, Buftea, Mogoșoaia.. Mircea Sandu!

(n.r. dacă va pierde alegerile următoare Burleanu) Nu, poate să plece el, dar e greu. Funcția pe care o are acolo, îi are în mână pe majoritatea, cum avea și Mircea Sandu. Mircea Sandu nu-l dădea afară nimeni dacă nu..

ADVERTISEMENT

A fost chemat și i s-a spus ‘Retrage-te sau te arestăm’. Mircea Sandu a spus ‘Bine, dar n-am făcut nimic. N-am greșit cu nimic’. Dacă mai pui o întrebare.. Gică Popescu de ce l-a arestat?

Justiția era prizionera lui Coldea și Kovesi. Prizonieră, reține ce spun. Am dovezi“, a spus Dumitru Dragomir, în exclusivitate, în dialog cu Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii MAX Profețiile lui Mitică.

ADVERTISEMENT

Mircea Sandu, contra presiunilor politice

Mircea Sandu a spus că a avut, de-a lungul carierei sale de 24 de ani ca președinte, probleme cu politicul. Fostul președinte a confirmat anterior ceea ce spune Mitică Dragomir privind retragerea sa din cursa pentru șefia FRF.

”Am renunțat să mai candidez pentru șefia FRF când am văzut presiunea care exista. Se voia o  condamnare cu executare pentru mine. În 2012 am făcut anunțul că nu mai particip la alegeri. Din acel moment, lucrurile s-au mai relaxat.

ADVERTISEMENT

Primul semnal a apărut de când a fost scandalul cu dezafilierea Craiovei. Toți prietenii mei din presă m-au făcut terci. După ce am fost achitat în acel proces, nimeni nu a mai scos un cuvânt despre ce a fost”, a declarat Mircea Sandu, in urma cu trei luni.

Mitică Dragomir anunță când va fi finalul președintelui FRF în fruntea fotbalului românesc

ADVERTISEMENT