Sport

Răzvan Burleanu și Edi Iordănescu, out de la FRF? „Demisia de onoare, împreună cu toţi cei care au contribuit la dezastrul ăsta”

Mihai Stoica și Florin Răducioiu n-au mai rezistat după ultima umilință a României. Cei doi experți de la Orange Sport le-au cerut să plece lui Răzvan Burleanu și Edi Iordănescu.
15.06.2022 | 11:12
Razvan Burleanu si Edi Iordanescu out de la FRF Demisia de onoare impreuna cu toti cei care au contribuit la dezastrul asta
Mihai Stoica și Florin Răducioiu îi vor plecați de la FRF pe Răzvan Burleanu și Edi Iordănescu. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Muntenegru ne-a „dat cu terenul în cap” pe Giulești. După 0-2 la Podgorica, „tricolorii” au pierdut și la București, de această dată la scor de neprezentare. Stefan Mugosa, fotbalist în Coreea de Sud, a reușit un hattrick.

Mihai Stoica și Florin Răducioiu cer demisiile lui Răzvan Burleanu și Edi Iordănescu

După patru meciuri oficiale și două amicale la cârma primei reprezentativei, Edi Iordănescu a înregistrat o victorie, un egal și patru înfrângeri. Florin Răducioiu, fost mare internațional, crede că selecționerul trebuie demis, deoarece nu mai poate redresa situația. „Tricolorii” sunt pe locul 4 în grupa de Liga Națiunilor, cu trei puncte, și riscă retrogradarea în Liga C.

ADVERTISEMENT

„Clasamentul e nemilos, un deazastru, un golaveraj…. mă uit pe celelalte cifre, e greu să spun… dacă as fi preşedinte, l-aş demite, am impresia că nu mai poate. Îmi place de el, dar cred că e prea mare echipa naţională pentru el, l-aş demite, nu ştiu dacă mai poate face ceva.

Pe de altă parte, mă întreb dacă are rost să îl schimbăm acum, ne indreptăm către un dezastru total, deja e dezastru, dar va fi un dezastru total, nu ştiu dacă mai are rost să continui cu el, trebuie un antrenor cu care poţi să construieşti”, a declarat Florin Răducioiu, pentru Orange Sport.

ADVERTISEMENT

„Ajungem să jucăm cu Gibraltar?! Au ăia niște maimuțe…”

Mihai Stoica, manager general la FCSB, a fost și mai vehement. După ce l-a „distrus” pe Alexandru Maxim, oficialul roș-albaștrilor vrea ca Răzvan Burleanu și întreaga conducerea a Federației Române de Fotbal să își dea demisia, deoarece sunt principalii vinovați pentru degradarea fotbalului românesc.

„Demisia de onoare a preşedintelui FRF, împreună cu toţi cei care au contribuit la dezastrul ăsta, de ce? Pentru că ne a explicat că schimbă mentalitatea, asta incompetenţă, demisia de onoare, dar asta e mai greu.

ADVERTISEMENT

Burleanu acum să iasă să zică ‘îmi asum acest dezastru’, niciodată nu am fost aşa jos, dar mi-e teamă că nu o să se întâmple, o să vină cu un discurs gol, ca Ştefan Gheorghiu, şi o să zică doar cuvinte, nimic mai mult.

Să vina altul, cine? Selecţioner, nu preşedinte FRF, ar fi amatori. Şi-a făcut poze la Salonic cu Răzvan Lucescu, deşi se ştia că nu va reveni niciodată. Praf în ochi, şi acum mai am puţin. Peterscu, ‘bam, bam, bam’ 400.000 (n.r. clauza), nu plătim, ai ştiut de la început, de ce ne arunci praf în ochi?

ADVERTISEMENT

Nu ne place praful, după care chestia aia cu Boloni, că ungurul nu mai ştie nimic, se pare că ştia. Ajungem la Edi sau Mutu, de ce am mai pierdut vremea, se ştia… nu am spus de Hagi, a fost primul, râdeam, era clar că… ne facem că muncim? Pe banii cui?

Vrei să faci ceva, vrei să ajungi selecţioner… du-te adu un selecţioner în care ai încredere, adu sponsori, esti preşedinte de federaţie. Dacă retrogradăm, jucăm cu Gibraltar, au nişte maimuţe aşa nervoase pe acolo.

E complicat, dar trebuie neapărat întrebări, dar să răspundă la ele, nu să ne facă, numai limbă de lemn, sare rumeguşul, vorbeşti şi nu zici nimic, eu vreau explicaţii!”, a tunat Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT