Sport

Răzvan Burleanu, ținta atacurilor lui Ciprian Marica: „N-aș mai vrea să văd circul ăsta”

România a câștigat, scor 4-1 împotriva Bosniei, însă „tricolorii” au retrogradat în Divizia C din Liga Națiunilor. Formația antrenată de Edi Iordănescu a terminat ultima în grupă.
27.09.2022 | 18:15
Razvan Burleanu tinta atacurilor lui Ciprian Marica Nas mai vrea sa vad circul asta
Ciprian Marica, fostul atacant al României, i-a lăudat pe „tricolori” și pe Edi Iordănescu după victoria cu Bosnia, dar l-a criticat pe Răzvan Burleanu. Sursă foto. Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

România a obținut a doua victorie în grupa B3 din Liga Națiunilor, însă a fost prea târziu pentru „tricolori” pentru a evita retrogradarea în Divizia C. Ciprian Marica, fostul internațional român, l-a atacat pe președintele Federației Române de Fotbal.

România, victorie cu gust amar împotriva Bosniei

Ciprian Marica s-a bucurat în urma victoriei din Giulești, scor 4-1 cu Bosnia și Herțegovina și a rămas plăcut surprins. Mai mult decât atât, fostul fotbalist din atacul României îl susține pe Edi Iordănescu în încercarea de a redresa jocul primei reprezentative.

ADVERTISEMENT

„Am plecat cu o impresie pozitivă, sunt bucuros că am câștigat contra primului loc. Sigur, selecționerul ne arată că există un nucleu la echipa națională, că l-a găsit, l-a descoperit și merită să i se dea încredere în continuare”, a declarat Ciprian Marica, pentru Pro Sport.

Nu aceleași cuvinte le-a avut de spus și în ceea ce îl privește pe Răzvan Burleanu. Șeful FRF a fost criticat de Ciprian Marica pentru „circul” creat în momentul alegerii unui nou antrenor.

ADVERTISEMENT

Ciprian Marica: „N-aș mai vrea să văd circul ăsta”

Strategia lui Răzvan Burleanu de a aduce un antrenor la echipa națională l-a deranjat pe Ciprian Marica. „N-aș vrea să văd circul care a fost atunci când președintele Federației alerga de la un antrenor la altul, că erau pe filosofia dânsului, că nu erau. 

Pur și simplu voia să bifeze orice antrenor, mai era puțin și se ducea și la femeia de serviciu s-o întrebe dacă vrea să fie antrenor la echipa națională.

ADVERTISEMENT

N-aș mai vrea să văd circul ăsta, nu e o bătălie pe cei care să fie antrenori la echipa națională, așa că sper ca Edi să beneficieze de tot sprijinul și să meargă mai departe”, a mai spus Ciprian Marica.

România, două meciuri de pregătire în perioada Campionatului Mondial din Qatar

România și Edi Iordănescu nu și-au îndeplinit obiectivul și au retrogradat în Divizia C din Liga Națiunilor. Pentru „tricolori” urmează două meciuri amicale în pauza provocată de Campionatul Mondial din Qatar.

ADVERTISEMENT

În primul meci România va evolua pe teren propriu contra Sloveniei, pe 23 noiembrie, în timp ce 3 zile mai târziu, „tricolorii” se vor deplasa la Chișinău pentru duelul cu Republica Moldova.

Duminică, 9 octombrie, la Frankfurt va avea loc tragerea la sorți a preliminariilor Euro 2024. România se află în a 3-a urnă valorică.

ADVERTISEMENT