Sport

Răzvan Burleanu, ținta atacurilor lui Ciprian Marica: „N-aș mai vrea să văd circul ăsta”

România a câștigat, scor 4-1 împotriva Bosniei, însă „tricolorii” au retrogradat în Divizia C din Liga Națiunilor. Formația antrenată de Edi Iordănescu a terminat ultima în grupă.
27.09.2022 | 18:15
Razvan Burleanu tinta atacurilor lui Ciprian Marica Nas mai vrea sa vad circul asta
Ciprian Marica, fostul atacant al României, i-a lăudat pe „tricolori” și pe Edi Iordănescu după victoria cu Bosnia, dar l-a criticat pe Răzvan Burleanu. Sursă foto. Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

România a obținut a doua victorie în grupa B3 din Liga Națiunilor, însă a fost prea târziu pentru „tricolori” pentru a evita retrogradarea în Divizia C. Ciprian Marica, fostul internațional român, l-a atacat pe președintele Federației Române de Fotbal.

România, victorie cu gust amar împotriva Bosniei

Ciprian Marica s-a bucurat în urma victoriei din Giulești, scor 4-1 cu Bosnia și Herțegovina și a rămas plăcut surprins. Mai mult decât atât, fostul fotbalist din atacul României îl susține pe Edi Iordănescu în încercarea de a redresa jocul primei reprezentative.

ADVERTISEMENT

„Am plecat cu o impresie pozitivă, sunt bucuros că am câștigat contra primului loc. Sigur, selecționerul ne arată că există un nucleu la echipa națională, că l-a găsit, l-a descoperit și merită să i se dea încredere în continuare”, a declarat Ciprian Marica, pentru Pro Sport.

Nu aceleași cuvinte le-a avut de spus și în ceea ce îl privește pe Răzvan Burleanu. Șeful FRF a fost criticat de Ciprian Marica pentru „circul” creat în momentul alegerii unui nou antrenor.

ADVERTISEMENT

Ciprian Marica: „N-aș mai vrea să văd circul ăsta”

Strategia lui Răzvan Burleanu de a aduce un antrenor la echipa națională l-a deranjat pe Ciprian Marica. „N-aș vrea să văd circul care a fost atunci când președintele Federației alerga de la un antrenor la altul, că erau pe filosofia dânsului, că nu erau. 

Pur și simplu voia să bifeze orice antrenor, mai era puțin și se ducea și la femeia de serviciu s-o întrebe dacă vrea să fie antrenor la echipa națională.

ADVERTISEMENT

N-aș mai vrea să văd circul ăsta, nu e o bătălie pe cei care să fie antrenori la echipa națională, așa că sper ca Edi să beneficieze de tot sprijinul și să meargă mai departe”, a mai spus Ciprian Marica.

România, două meciuri de pregătire în perioada Campionatului Mondial din Qatar

România și Edi Iordănescu nu și-au îndeplinit obiectivul și au retrogradat în Divizia C din Liga Națiunilor. Pentru „tricolori” urmează două meciuri amicale în pauza provocată de Campionatul Mondial din Qatar.

ADVERTISEMENT

În primul meci România va evolua pe teren propriu contra Sloveniei, pe 23 noiembrie, în timp ce 3 zile mai târziu, „tricolorii” se vor deplasa la Chișinău pentru duelul cu Republica Moldova.

Duminică, 9 octombrie, la Frankfurt va avea loc tragerea la sorți a preliminariilor Euro 2024. România se află în a 3-a urnă valorică.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia. „Sigur...
Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia. „Sigur că e mai ieftin decât pe litoralul nostru”
Tremură Dan Șucu din cauza turcilor, care i-ar putea băga afacerile în faliment! Imperiul patronul Rapidului se clatină!
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de...
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de ploi torențiale şi vijelii. În București și alte zone urmează două zile caniculare
Drama neştiută a lui Florin Niţă! Povestea din spatele eroului naţionalei: Plâng, dacă...
Drama neştiută a lui Florin Niţă! Povestea din spatele eroului naţionalei: Plâng, dacă încep să povestesc!
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
IMPORTANT pentru pensionari. Sfaturi pentru seniori privind banii de pensie
IMPORTANT pentru pensionari. Sfaturi pentru seniori privind banii de pensie
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului...
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului pentru toată lumea…”
Tradiții străvechi de Sânziene. Ce trebuie făcut neapărat noaptea
Tradiții străvechi de Sânziene. Ce trebuie făcut neapărat noaptea
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care...
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care spun totul
O comună din România e pe cale să devină cea mai mare bază...
O comună din România e pe cale să devină cea mai mare bază aeriană a NATO din Europa. Reportaj BBC la Mihail Kogălniceanu
Primul domnitor român care şi-a dat viaţa pentru apărarea țării. Deși a luptat...
Primul domnitor român care şi-a dat viaţa pentru apărarea țării. Deși a luptat până la moarte împotriva ungurilor, este un personaj uitat de mulți